Εθνική Ασφαλιστική, επιγραφή στην είσοδο του κτιρίου

Εθνική Ασφαλιστική: Ένα ειδικό τεύχος για τους διακριθέντες του εταιρικού δικτύου

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά, εν μέσω της πρωτόγνωρης συγκυρίας που έχει φέρει η πανδημία, η Εθνική Ασφαλιστική δεν πραγματοποίησε την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων των συνεργατών του εταιρικού παραγωγικού δικτύου, που ξεχώρισαν για τα αποτελέσματα του 2019. Τους τίμησε όμως μ’ ένα διαφορετικό τρόπο:

Σε μία προσπάθεια ελάχιστης ανταμοιβής και αναγνώρισης των προσπαθειών τους, προχώρησε στην έκδοση ενός ειδικού τεύχους του εταιρικού περιοδικού «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ», η οποία είναι αφιερωμένη αποκλειστικά σε όσους διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε.

Τα τιμητικά βραβεία και διπλώματα των συνεργατών που διακρίθηκαν παραγωγικά, στάλθηκαν στα γραφεία πωλήσεων, συνοδευόμενα από τις θερμές ευχές της Διοίκησης της Εταιρίας για υγεία και επιτυχίες.

Τα στελέχη της διοίκησης παρεμβαίνουν με άρθρα τους στον απόηχο της πανδημίας, αναλύουν τις πρωτοβουλίες όλο αυτό το διάστημα και συγχαίρουν τους διακριθέντες, δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα.

 

Διανύουμε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο με «αρχιτέκτονα» την πανδημία της Covid-19, η οποία έχει επιφέρει ισχυρές και πολυεπίπεδες αναταράξεις παγκοσμίως, με το τοπίο της επόμενης ημέρας να μην δύναται επί του παρόντος να χαρτογραφηθεί ως προς τις συνέπειες και τη νέα τάξη πραγμάτων που μέλλει να δημιουργηθεί. Η Εθνική Ασφαλιστική έχει καταφέρει επιτυχώς να διαχειριστεί και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, ενεργώντας με αποφασιστικότητα από την πρώτη κιόλας μέρα της νέας κανονικότητας και έχοντας πάντα ως προτεραιότητά της τον σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο. Πρόκειται για μια νέα πρόκληση, που καλείται να αντιμετωπίσει η Εταιρεία πλάι σε μια άλλη χρονίζουσα και επίπονη για όλους μας. Αυτήν, της διαδικασίας πώλησής της, που όμως δεν έχει σταθεί ικανή να πτοήσει το ηθικό και την αποδοτικότητα των ανθρώπων της, που καταφέρνουν να τη διατηρούν στην πρώτη θέση της ασφαλιστικής αγοράς. Γιατί εργαζόμενοι, παραγωγικά δίκτυα και συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής διαθέτουν το DNA του νικητή. Και με αυτό, θα αδράξουμε και την επόμενη ημέρα“, σημειώνει στο εισαγωγικό του σημείωμα ο κ. Χριστόφορος Σαρδελής, πρόεδρος του Δ.Σ της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η Εθνική Ασφαλιστική κινητοποιήθηκε άμεσα σε όλους τους τομείς από την έναρξη της πανδημίας, έχοντας ως κορυφαία προτεραιότητά της την υπεύθυνη κάλυψη των ασφαλισμένων της και την ασφάλεια του προσωπικού της, του παραγωγικού δικτύου της και των συνεργατών της. Μετά από τα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2019, όπου επιτύχαμε σημαντικές επιδόσεις, χάρη και πάλι στις άοκνες προσπάθειές σας, που καταβάλλατε υπό δυσμενείς συνθήκες, καταφέραμε να διατηρήσουμε και τους πρώτους μήνες του 2020 θετικό πρόσημο. Οι συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πρωτοφανείς και οι επιπτώσεις της προσώρας αδύνατον να εκτιμηθούν. Ο δρόμος θα είναι μάλλον μακρύς και δύσκολος. Ωστόσο, οι δυσκολίες ουδέποτε μας πτόησαν. Μαζί και πάλι, όπως πάντα, θα εργαστούμε συστηματικά και υπεύθυνα προκειμένου να εξασφαλίσουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα για τους ασφαλισμένους μας, για τους ανθρώπους μας από όποια θέση κι αν υπηρετούν. Όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν πρωταγωνιστή: την Εθνική Ασφαλιστική“, σημειώνει σε μήνυμα του ο διευθύνων σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς.

Διαβάστε αναλυτικά το εταιρικύ περιοδικό «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ» με τις δηλώσεις στελεχών και διακριθέντων συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής

Teuxos 27_ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*