ΠΟΑΔ: Καλεί σε ανοιχτό διάλογο για την θεσμική εκπροσώπηση του κλάδου πανελλαδικά

Σε ανοικτό διάλογο για το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και της θεσμικής της εκπροσώπηση σε πανελλαδικό επίπεδο καλεί η ΠΟΑΔ. Η κίνηση αυτή της ΠΟΑΔ έρχεται σε μια επίκαιρη στιγμή για τον κλάδο, σε συνέχεια και των εργασιών της 2ης Συνδιάσκεψης Εκλεγμένων στα Επιμελητήρια Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Ειδικότερα, το κάλεσμα για την έναρξη ενός ευρύτερου ανοιχτού διαλόγου με στόχο την θεσμική ενότητα αποτελεί μια ιδιαίτερα χρήσιμη πρωτοβουλία, αν αναλογιστεί κανείς τις έντονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ασφαλιστική διαμεσολάβηση σε συνάρτηση με το σύνολο της αγοράς και της οικονομίας.

Υπενθυμίζεται πως τα Επιμελητήρια και οι φορείς θεσμικής εκπροσώπησης του κλάδου με διάφορες ανακοινώσεις και παρεμβάσεις ανέδειξαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούσαν τον κλάδο, μεσούσης της πρωτόγνωρης υγειονομικής και οικονομικής συγκυρίας. Με ενδιαφέρον λοιπόν, τώρα, αναμένονται οι επόμενες κινήσεις με στόχο “μια ενιαία φωνή” στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση μπροστά στις τρέχουσες οικονομικές και άλλες προκλήσεις του κλάδου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών , Ιδρυτικό Μέλος της ΕΑΔΕ, προσκαλεί σε ανοικτό διάλογο τα Σωματεία Μέλη της ΕΑΔΕ, για την μετεξέλιξη της Θεσμικής Εκπροσώπησης της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης Πανελλαδικά“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*