BUinsurance: Μια νέα ψηφιακή πλατφόρμα στην υπηρεσία των συνεργατών της Brokers Union

Ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης δήλωσε, τον Ιούνιο του 2020, στο οικονομικό forum των Δελφών ότι: «Η ψηφιακή ενδυνάμωση των πολιτών είναι το κλειδί για την ασφαλή έξοδο από την πανδημία, αλλά και για την επόμενη μέρα της χώρας και της οικονομίας»

Στην Brokers Union έχουν μάθει να ακολουθούν τις εξελίξεις των εποχών. Έτσι και τώρα με τη ραγδαία ανάπτυξη της ψηφιακής εποχής και των ψηφιακών εργαλείων που προκύπτουν , αλλά και με γνώμονα το σύνθημα που έδωσε ο Προέδρος της Εταιρίας, κύριος Νικόλαος Βελλιάδης «if you can’t beat them, join them», προχώρησαν στη λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας ανάπτυξης Ασφαλιστικών εργασιών www.BUinsurance.gr. με την ιδιαιτερότητα της ταυτόχρονης ψηφιακής ενδυνάμωσης των καταναλωτών και των συνεργατών της.

Συνοπτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι στον καταναλωτή παρέχεται η δυνατότητα για άμεση πληροφόρηση, μίας ευρείας γκάμας Ασφαλιστικών προγραμμάτων, από όλες τις Ασφαλιστικές εταιρίες της πλατφόρμας, σχετικά με την Ασφαλιστική κάλυψη του οχήματός του και εφόσον επιλέξει κάποιο Ασφαλιστικό πρόγραμμα θα προχωρεί στην  Ασφάλιση του οχήματός του, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας BUinsurance.  Αυτόματα την εξυπηρέτηση του καταναλωτή  θα αναλαμβάνει ο συνεργάτης που με κριτήριο την εντοπιότητα και την συμμετοχή στις διαδικασίες και τις απαιτήσεις χρήσης της πλατφόρμας έχει ενταχθεί σε αυτήν. Μέσα από την πλατφόρμα ο καταναλωτής on-line, θα ενημερώνεται για τα στοιχεία του συνεργάτη που θα αναλάβει την εξυπηρέτηση του.

Οι συνεργάτες της Brokers Union, που θα επιλέξουν να ενταχθούν στη χρήση της πλατφόρμας,  μεταβαίνουν  στην ψηφιακή εποχή και στο e-shop, χωρίς ανταγωνισμό μεταξύ τους, αφού  κάθε ηλεκτρονική Ασφάλιση , όπως αναφέραμε, θα «συνδέεται» με τον ενταγμένο συνεργάτη, δίνοντας του έτσι  δυνατότητα αξιοποίησης πελατολογίου, με οποιοδήποτε τρόπο ο συνεργάτης κρίνει συμβατό  για τον πελάτη που πλέον ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του.

Από την Δευτέρα 02/11/2020 βρίσκεται ήδη στο διαδίκτυο η πλατφόρμα www.BUinsurance.gr  και η Εμπορική Διεύθυνση,  η Διεύθυνση Πωλήσεων και οι  Eπιθεωρητές της, θα βρίσκονται στη διάθεσή του κοινού για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Και θυμίζουμε ότι οι άνθρωποι στην Brokers Union θα συνεχίσουν να είναι δίπλα στις εξελίξεις της οποιαδήποτε τεχνολογίας και ανάπτυξης με σκοπό την παροχή υπηρεσιών στους συνεργάτες και στους πελάτες τους, που θα είναι σύμφωνες με τα πιστεύω τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*