Πολλά ρεκόρ για τη MEGA BROKERS το 2019 στην INTERAMERICAN

Επιτυχιών συνέχεια τόσο για την MEGA BROKERS, όσο και για το δίκτυο των συνεργατών της για άλλη μια φορά στην INTERAMERICAN Ασφαλιστική. Με την διάκριση «1η θέση Εγγεγραμμένων Γενικών Ασφαλίσεων 2019» και ένα εντυπωσιακό βραβείο τιμήθηκε η διοίκηση της εταιρείας από τους κύριους Τάσο Ηλιακόπουλο, Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing, Μάριο Μοσχονά, Διευθυντή Πρακτορειακού Δικτύου και κυρία Σοφία Αρβανιτάκη Account Manager της Διεύθυνσης Πωλήσεων Πρακτορειακού Δικτύου της Interamerican Ασφαλιστικής.

Η εταιρεία κατάφερε για μια ακόμη χρονιά να διατηρήσει την ηγετική της θέση στο σύνολο της κατηγορίας της επιβεβαιώνοντας πως είναι κορυφαία εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Οι έντονοι ρυθμοί ανάπτυξης της εταιρείας, και η δημιουργία πρωτοποριακών εφαρμογών συμβάλουν σημαντικά στην διατήρηση της συγκεκριμένης θέσης τα τελευταία έτη.

Η νέα μεγάλη πρόκληση της MEGA BROKERS είναι να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί αναπτύσσοντας καινοτόμες υπηρεσίες αποτελώντας παράδειγμα στο ασφαλιστικό κλάδο επενδύοντας αποτελεσματικά στη γνώση, στην εμπειρία, στους ανθρώπους, στην ποιότητα και, πάνω απ’ όλα, στο μέλλον. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το πρώτο εξάμηνο του 2020, η εταιρεία έτρεξε με έντονους ρυθμούς ανάπτυξης.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου δήλωσε, «Συνολικά, και αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται η MEGA BROKERS .Σε μία τόσο κρίσιμη χρονιά, οι συνεργάτες μας τίμησαν για τις εξαιρετικές μας επιδόσεις, αναδεικνύοντας τη MEGA, γεγονός που μας γεμίζει περηφάνεια και μας δίνει το απαραίτητο κίνητρο να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη προσήλωση την προσπάθειά μας να διατηρηθούμε στην κορυφή».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*