ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α.: Eνισχύει με Η/Υ σχολείο πυρόπληκτης περιοχής

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική σταθερή στις αρχές της, μεταξύ των οποίων και η στήριξη των νέων σε επίπεδο εκπαίδευσης και μετέπειτα εισόδου τους με εφόδια στην αγορά εργασίας, αναλαμβάνει και υλοποιεί σχετικές πρωτοβουλίες.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η απόφασή της να προσφέρει ηλεκτρονικούς υπολογιστές στο σχολείο του Δ.Δ. Κλαδέου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας. Πρόκειται για περιοχή, από τις πυρόπληκτες, η οποία ακόμη και σήμερα υφίσταται τα επακόλουθα της πύρινης καταστροφής που δέχθηκε.

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ως συμβολική προσφορά της ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική,  παραδόθηκαν στον Προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, ο οποίος και απέστειλε ευχαριστήριο επιστολή αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι η χορηγία της εταιρείας στους μαθητές «θα βοηθήσει σε μέγιστο βαθμό στην μαθησιακή τους και κοινωνική τους εν γένει εξέλιξη ιδιαίτερα αυτή την εποχή που η εξ αποστάσεως εκπαίδευση κρίνεται απαραίτητη».

Όπως δήλωσε ο κ. Κίμων-Ρεϊνίερ Ευσταθόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος, Επιχειρησιακός και Τεχνικός Διευθυντής, της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α. «Είμαστε χαρούμενοι για τη συμβολή μας στο σπουδαίο έργο που συντελείται από τους εκπαιδευτικούς και θα συνεχίσουμε με κάθε τρόπο να στηρίζουμε ανάλογες πρωτοβουλίες»

Με τη συμβολική αυτή ενέργεια, η εταιρεία επιβεβαιώνει το σύνθημά της ότι: η ασφάλιση προάγει τον πολιτισμό,καθώςκαι η υποστήριξη της γνώσης συντελεί στην προαγωγή του Πολιτισμού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*