ΕΕΑ: Mελέτη για την Διαμεσολάβηση και άλλες πρωτοβουλίες

Στην μελέτη για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση που συντάχθηκε με πρωτοβουλία του EEA και την συνδρομή της ICAP και η οποία θα δημοσιοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΑ και πρόεδρος της Επιτροπής Διαμεσολάβησης κ. Δ. Γαβαλάκης στην εκκίνηση του webinar «Ασφαλίσεων Καταστροφικών Κινδύνων» (24/9) με εισηγήτρια την κυρία Δώρα Αποστολοπούλου.

Ακόμα, σύμφωνα με το insurance-eea ανακοινώθηκε στους εκατοντάδες συμμετέχοντες στο webinar ότι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την χώρα οι οποίοι και παρακολουθούν τα σεμινάρια μπορούν να υποβάλλουν ερωτήματα στο (insurance@eea.gr) τα οποία και θα απαντηθούν από τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα την 1η Οκτωβρίου.

ΚΛΑΔΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Όπως επισήμανε o κ Γαβαλάκης, η κλαδική μελέτη δείχνει που βρίσκεται σήμερα ο κλάδος, ποιες είναι οι προοπτικές του και ποια μπορεί να είναι η εξέλιξή του.

Τόνισε ότι η μελέτη θα είναι «ανοικτή» την ημέρα της παρουσίασής της (live streaming) ενώ επισήμανε πώς η ασφαλιστική διαμεσολάβηση θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην αγορά ιδιωτικής τα επόμενα χρόνια. Επίσης ο κ. Γαβαλάκης μετέφερε τον χαιρετισμό του προέδρου κ. Ι. Χατζηθεοδοσίου και εστίασε στην αναπτυξιακή δράση του ΕΕΑ όπου με σειρά πρωτοβουλιών δίνει βάρος στην εκπαίδευση, στην κατάρτιση και στην οικονομική στήριξη των μελών του.

Το σεμινάριο χαιρέτισε και ο γενικός διευθυντής του ΕΙΑΣ κ. Νίκος Σοφρωνάς ο οποίος ανέδειξε την σημασία των εκπαιδευτικών δράσεων που αναπτύσσονται μέσα από την συνεργασία ΕΕΑ και ΕΙΑΣ, χαρακτήρισε την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ως ένα «ζωντανό» τμήμα της ασφαλιστικής αγοράς και συνεχάρη το Επιμελητήριο για όλες τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για τα μέλη του.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*