Θετικά τα αποτελέσματα 6μηνου για Brokers Union και Blue Aigaion

Οι εταιρίες ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, που ανήκουν στον Όμιλο του κ. Βελλιάδη, μετά την εφαρμογή του Νόμου 4583/2018, επιμέρισαν τα χαρτοφυλάκια τους, δημιουργώντας μεσιτική εταιρία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, ώστε να εξυπηρετούν τις συμβάσεις τους με τους Μεσίτες Ασφαλειών και Πρακτορειακή εταιρία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, ώστε να εξυπηρετούν τις συμβάσεις τους με τους Ασφαλιστικούς Πράκτορες. Ακολουθώντας λοιπόν τις οδηγίες της Εποπτικής Αρχής και σύμφωνα με την σχετική νομοθεσία , τροποποιήθηκε  η Εταιρία BROKERS UNION ΑΕ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ σε BROKERS UNION ΑΕ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ και η Εταιρία BLUE AIGAION INSURANCE SOLUTIONS  συμπεριέλαβε στις δραστηριότητές της και την εξυπηρέτηση των ΜΕΣΙΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ.

Κατόπιν αυτών των αλλαγών το συνολικό χαρτοφυλάκιο των εταιριών BROKERS UNION & BLUE AIGAION, διαμορφώθηκε για το πρώτο εξάμηνο του 2020, σε  ασφάλιστρα της τάξεως των  15.000.000€ και με σύνθεση Κλάδου Αυτοκινήτου και Λοιπών Κλάδων 60/40 . Παρόλο τις αντιξοότητες  και τις συνθήκες που επικράτησαν κατά την περίοδο του lockdown στην Ασφαλιστική αγορά, ο όμιλος των Εταιριών κατάφερε να επιτύχει αύξηση του χαρτοφυλακίου  για το πρώτο εξάμηνο του 2020. 

Στο σημείο αυτό, η Διοίκηση των Εταιριών,  επιθυμεί να ευχαριστήσει όλο το Διοικητικό Προσωπικό για τον επαγγελματισμό και την άψογη συνεργασία,  που υπέδειξε κατά την δύσκολη αυτή  περίοδο, εξυπηρετώντας το Δίκτυο των Συνεργατών σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο. 

Ένας από τους λόγους όπου οι Εταιρίες κατάφεραν να επιτύχουν τα αναφερόμενα αποτελέσματα είναι το γεγονός ότι δεν στηρίζονται πλέον μόνο στην παραγωγή του Κλάδου Αυτοκινήτου αλλά έχουν αναπτύξει τις παραγωγικές τους δραστηριότητες, και σε άλλους Κλάδους Ασφάλισης, όπως των Ναυτασφαλίσεων, των Σκαφών, των Αστικών Ευθυνών, σε συνεργασία με τα συνδικάτα των Lloyd’s. 

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην αύξηση παραγωγής του Κλάδου Ζωής και Υγείας όπου με παραγωγή Ασφαλίστρων για το πρώτο εξάμηνο του 2020 άνω των 2.500.000€ και παρουσιάζοντας μέχρι στιγμής αύξηση περίπου της τάξεως  του 15% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019, συμβάλλει στη εξισορρόπηση της σύνθεσης του χαρτοφυλακίου.

Η Brokers Union στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξής της, έχει ως στόχο την δημιουργία πλαισίου  συνεργασίας με τα Δίκτυά της, είτε εσωτερικού είτε εξωτερικού, παρέχοντάς τους, πλήθος  υπηρεσιών και προνομίων, καθώς και ότι άλλο χρειάζεται (όπως ανταγωνιστικό κανονισμό πωλήσεων, υποστήριξη back office, ομαδικό Συνεργατών, κανονισμός συμμετοχής σε ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού, συμμετοχή σε πάγια έξοδα με κανονισμό  bonus) έτσι ώστε να συνυπάρχουν αμοιβαία στην επαγγελματική άνοδο και ανταμοιβή των προσπαθειών των δύο μερών, στα πλαίσια του ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ και της φιλοσοφίας του win win που πρεσβεύει ο Όμιλος των εταιριών του κ. Βελλιάδη.

Η Blue Aigaion, ως εταιρία Mεσιτών Aσφαλειών,  μετά την επικείμενη έξοδο της Αγγλίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ζήτησε και έλαβε από την Τράπεζα  της Ελλάδος, την άδεια ασκήσεως δραστηριοτήτων Μεσιτείας Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Με αυτό τον τρόπο,  και εφόσον η Αγγλία δεν επέλθει σε συμφωνία προώθησης Ασφαλιστικών προϊόντων σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλο το Ευρωπαϊκό χαρτοφυλάκιο της VELOS INSURANCE του Λονδίνου, θα μεταφερθεί στην BLUE AIGAION. Η εταιρεία θα επιτύχει την επέκταση της και στην Ευρωπαϊκή Αγορά και βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, πολύ σύντομα να ιδρύσει το νέο της γραφείο στην Γερμανία.

Κλείνοντας, η Brokers Union γνωστοποιεί,  την ενεργή συμμετοχή του Προέδρου της Velos Insurance κυρίου Βελλιάδη Στέφανου και στα Διοικητικά των εταιριών Brokers Union και Blue Aigaion στη Ελλάδα, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου στο παρόν σχήμα του Διοικητικού Συμβουλίου των εν λόγω εταιριών. Συνεχίζεται λοιπόν, η άψογη και ομαλή διοικητική λειτουργία και συνεργασία,  των εταιριών του Ομίλου Βελλιάδη,  με την υπάρχουσα Διοικητική ομάδα του κύριου Βελλιάδη Νικόλαου και Καλαμπαλίκη Φώτη. 

Η Διοίκηση και το Διοικητικό Προσωπικό των εταιριών, εύχονται ότι η έναρξη του Φθινοπώρου, θα αποτελέσει ένα νέο ξεκίνημα  για όλους μας, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα την νέα καθημερινότητα και τα νέα δεδομένα στην «Ασφαλιστική Αγορά».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*