FILE PHOTO: 50 and 20 Euro banknotes are displayed in this picture illustration taken November 14, 2017. REUTERS/Benoit Tessier/Illustration/File Photo

Συντάξεις: Ποιες καταβάλλονται σήμερα και την επόμενη εβδομάδα

Συνεχίζεται η καταβολή συντάξεων του Οκτωβρίου του 2020 στους δικαιούχους. Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή των συντάξεων ξεκίνησε την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά:

– Σήμερα, Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 καταβάλλονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Οκτωβρίου του 2020 των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

– Επίσης τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020 θα πληρωθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις Οκτωβρίου των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

– Ενώ την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ» αλλά και των υπόλοιπων Ταμείων του ΕΦΚΑ (Μισθωτών). Την ίδια ημέρα θα πληρωθούν και οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*