NP Ασφαλιστική: Mε υψηλούς στόχους ξεκινά η τελευταία περίοδος του έτους

Mε στόχους για νέα θετικά αποτελέσματα και με παρακαταθήκη την εξαιρετική διαχείριση της κρίσης από τον κορωνοϊό κατά το πρώτο εξάμηνο τους έτους, ξεκινά σε λίγες ημέρες η ‘τελική ευθεία’ για το τέλος της χρήσης του 2020 για την NP Ασφαλιστική. Μίας χρονιάς που σε παγκόσμιο επίπεδο ήταν η χειρότερη για οικονομίες και επιχειρηματικότητα λόγω της πανδημίας του Covid 19.

Η NP Ασφαλιστική, για το τελευταίο και πιο παραγωγικό διάστημα του χρόνου (Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο) έχει θέσει ως στόχο να διατηρήσει πάνω από το 250% το Δείκτη Φερεγγυότητας (SCR), γεγονός που θα πιστοποιήσει την ευρωστία και υψηλή κεφαλαιακή επάρκεια που έχει η Εταιρία, ακόμα και εν μέσω κρίσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η NP Ασφαλιστική λειτούργησε ταχύτατα στις πρόσφατες ζημιές από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Εύβοια, στο διάστημα 3-9 Αυγούστου 2020, επιβεβαιώνοντας την ασφαλιστική ετοιμότητα και την απαρέγκλιτη τήρηση των αρχών που έχει για ταχύτατη και άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της.

Στήριξη των συνεργατών της στις δύσκολες εποχές

Αυτονόητο για την διοίκηση της «NP Ασφαλιστική» είναι ότι θα συνεχίζει να στηρίζει το δίκτυο συνεργατών της δίνοντας κίνητρα για να συνεχίσουν και να αυξήσουν την παραγωγή τους, όχι μόνο στις ασφαλίσεις αυτοκινήτου αλλά στο σύνολο των προϊόντων της Εταιρίας.

Η φιλοσοφία της Εταιρίας ότι: «είμαστε δίπλα σας σε όλες τις καταστάσεις» αποτελεί για μία ακόμη φορά στήριξη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση σε χαλεπούς καιρούς. Τα στελέχη πωλήσεων της Εταιρίας βρίσκονται κοντά σε κάθε συνεργάτη προκειμένου να τον βοηθήσουν και να τον καθοδηγήσουν για να επιτυγχάνει κάθε χρόνο αύξηση στις πωλήσεις του.

πηγή: NP Family News – Newsletter Σεπτεμβρίου 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*