Τηλεδιάσκεψη EEA για το «ΓΕΦΥΡΑ» με την συμμετοχή του ειδικού γραμματέα ΔIX Φ. Κουρμούση

Για το νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ και τις δυνατότητες που δίνει σε δανειολήπτες που επλήγησαν οικονομικά από τον κορονοϊό για τη ρύθμιση & επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας, θα συζητήσουν αναλυτικά μέσω τηλεδιάσκεψης μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. και εκπρόσωποι επαγγελματικών κλάδων με τον ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτη Κουρμούση, σήμερα Δευτέρα 14/9/2020, στις 16:30.

Από το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ μπορούν να επωφεληθούν όλοι οι δανειολήπτες με υποθήκη στην πρώτη κατοικία και δικαιούχοι του προγράμματος μεταξύ άλλων είναι: ελεύθεροι επαγγελματίες, φυσικά πρόσωπα με ατομική επιχείρηση σε κλάδους που έχουν πληγεί, εταίροι προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιρειών, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικό κ.α.

Στόχος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, όπως τονίζει ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, η μέγιστη δυνατή πληροφόρηση των δυνητικά δικαιούχων ώστε να γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τα «βήματα» που απαιτούνται για την υπαγωγή στο πρόγραμμα, τα σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα, ενώ μέσω της τοποθέτησης του κ. Κουρμούση θα λυθούν τυχόν απορίες.

Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 16:30 το απόγευμα της Δευτέρας 14/9 και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Για να παρακολουθήσετε την τηλεδιάσκεψη, πατήστε στον σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://www.eea.gr/arthra-eea/tilediaskepsi-tou-e-e-a-gia-to-programma-gefira-me-tin-simmetochi-tou-idikou-grammatea-diachirisis-idiotikou-chreous-foti-kourmousi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*