Στις 25 Σεπτεμβρίου η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020

Aφήνοντας πίσω μας το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, είμαστε σήμερα μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα για όλη την αγορά: ο Τουρισμός, ο πιο δυναμικός κλάδος της ελληνικής οικονομίας τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται σε νέα αφετηρία. Μια αφετηρία αναδιοργάνωσης και νέων στόχων, με διαφορετικά δεδομένα και προκλήσεις, αλλά με ένα σημαντικό εφόδιο: τα επιτυχημένα για τον ελληνικό τουρισμό τελευταία χρόνια και την κεφαλαιοποίηση των επιτυχιών αυτών!

Βασικό εργαλείο για την μετάβαση στη νέα αυτή εποχή είναι τα Greek Hospitality Awards, ένας επιτυχημένος θεσμός που όλοι εσείς έχετε αγκαλιάσει και αναδείξει σε κορυφαίο event του κλάδου.

Τελετή Απονομής

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου

LiveOn Hybrid Event

Όπως έχουμε ήδη ανακοινώσει,η Τελετή Απονομής των 6th Greek Hospitality Awards θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, μια «ανάσα» πριν από τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Τα 6th Greek Hospitality Awards, ως LiveOn Hybrid Event, θα είναι μια εκδήλωση που θα διεξαχθεί με απόλυτη ασφάλεια και πιστή εφαρμογή όλων των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων, συνδυάζοντας σε μια μοναδική βραδιά τόσο τη φυσική παρουσία όσο και την τεχνολογία!

Το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso θα φιλοξενήσει περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που δίνονται από τις αρμόδιες αρχές και τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας για την υγεία των συμμετεχόντων.

Ταυτόχρονα, η Τελετή Απονομής θα μεταδίδεται online μέσα από τη LiveOn, την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων της ethosBUSINESS, επιτρέποντας σε μεγαλύτερο αριθμό ενδιαφερομένων από διάφορα μέρη της Ελλάδας και του εξωτερικού να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από την άνεση και την ασφάλεια του προσωπικού τους χώρου.

Χορηγικά Πακέτα

Επικοινωνία

hospitality.ethosawards.eu | ethosevents.eu

Mια νέα, ολοκληρωμένη εμπειρία
ψηφιακών συνεδρίων & εκθέσεων!

Η LiveOn, η πρώτη ολοκληρωμένη ελληνική διαδικτυακή πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων που σχεδίασε και ανάπτυξε ο όμιλος εταιρειών ethosGROUP, έρχεται να καλύψει με τον πιο ιδανικό τρόπο τις σημαντικές και κρίσιμες επιχειρηματικές ανάγκες που προέκυψαν στην αγορά συνεδρίων, εκθέσεων και επαγγελματικών εκδηλώσεων από την πανδημία COVID-19.

Σχεδιασμένη για κάθε τύπο εκδήλωσης και πλήρως προσαρμόσιμη στις ανάγκες της, η LiveOn μετασχηματίζει συνολικά την εκθεσιακή και συνεδριακή εμπειρία, προσφέροντας μοναδικές δυνατότητες επαγγελματικής δικτύωσης και στοχευμένης επιχειρηματικής προβολής, ακόμη και σε περίπτωση που η κατάσταση της πανδημίας περιορίσει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες της φυσικής επαφής.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας και σας περιμένουμε από «κοντά» στις 25 Σεπτεμβρίου 2020, στο Divani Apollon Palace & Thalasso και στο gha.liveon.tech.

Ως τότε, η οργανωτική ομάδα των Greek Hospitality Awards 2020 θα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*