METLIFE: Τι μας έμαθε η πανδημία;

Η πρόσφατη δοκιμασία που βιώσαμε όλοι μας άλλαξε τον τρόπο που σκεφτόμαστε και αντιμετωπίζουμε τη ζωή μας και τη ζωή των ανθρώπων που έχουμε στην ευθύνη μας, αναφέρει σε σχόλιό της η Metlife.

Μας έμαθε να μην ξεχνάμε ότι η κατάκτηση της ευτυχίας πρέπει να είναι αυτοσκοπός και να περνάμε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας.

Μας έμαθε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο και ότι πάντα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το απρόβλεπτο, για τον άγνωστο παράγοντα Χ που μπορεί να εισβάλλει στην καθημερινότητά μας και να προκαλέσει μεγάλες αλλαγές.

Μας έμαθε ότι πάντα πρέπει να έχουμε στο συρτάρι μας ένα Plan Β, ένα σχέδιο, ώστε να είμαστε πάντα έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, κυρίως σε ό, τι αφορά στην υγεία μας.

Σε μια εποχή λοιπόν που κυριαρχείται από την αβεβαιότητα, η ανάγκη να περιορίσουμε τους άγνωστους παράγοντες που μας προκαλούν άγχος είναι μεγαλύτερη. Ένας από αυτούς είναι η ανάγκη να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε.

Η ασφάλιση της υγείας αλλά και της ζωής μας μάς επιτρέπει να ελέγξουμε αυτό το άγχος. Μας δίνει τη δυνατότητα να φροντίσουμε από τώρα για το μέλλον των ανθρώπων που εξαρτώνται οικονομικά από εμάς, στην περίπτωση που κάτι μας συμβεί και δεν μπορούμε πια να τους προσφέρουμε τα απαραίτητα. Μπορεί, επίσης, να καλύψει δαπάνες διαβίωσης, περιορίζοντας το κενό που δημιουργείται στον οικογενειακό προϋπολογισμό αν ένα ατύχημα ή μία ασθένεια δεν μας επιτρέπει προσωρινά να εργαστούμε.

Είτε επιλέξετε ένα απλό και προσιτό πρόγραμμα κάλυψης εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης είτε ένα πρόγραμμα μελλοντικής προστασίας για την κάλυψη εξόδων, έχετε κάνει ένα πρώτο βήμα για το Plan B σας. Έχετε κάνει ένα πολύτιμο δώρο στον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

Πηγή: metlife.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*