Ευρωπαϊκή Πίστη: Nέες υπηρεσίες realtime ενημέρωσης

H Ευρωπαϊκή Πίστη, συνεχίζοντας να προσφέρει προστιθέμενη αξία τόσο στους ασφαλισμένουςτης,όσο και στις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται, έθεσε σε εφαρμογή δύο νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Η πρώτη υπηρεσία, αφορά στην επέκταση της εφαρμογήςe-claim. Μετά τη δημιουργία της realtimeυπηρεσίας ενημέρωσης για την πορεία της αποζημίωσης των ασφαλισμένων της στονΚλάδο Αυτοκινήτων,που πρώτη η Ευρωπαϊκή Πίστη λάνσαρε στην ασφαλιστική αγορά, η Εταιρία επεκτείνει την ίδια υπηρεσία και για τους ασφαλισμένους της στους Γενικούς Κλάδους.

Με τηνυπηρεσίαe-claim δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής ενημέρωσης για την εξέλιξη της διαδικασίας της αποζημίωσης των ασφαλισμένων,παρέχονταςτους χρήσιμηπληροφόρησηγια όλα τα στάδια της ζημιάς, μέχρι και την καταβολή της αποζημίωσης.

Η δεύτερη υπηρεσία, αφορά στη δημιουργία Portal πραγματογνωμόνων, με στόχο την εξασφάλιση πρόσθετων οφελών και λειτουργιών. Ο νέος διαδικτυακός χώρος πιστοποιεί την ασφαλή διακίνηση προσωπικών δεδομένων, αυξάνει την ταχύτητα στην επεξεργασία της πληροφορίας και ενημερώνει άμεσα και αυτοματοποιημένα,τόσο τους πραγματογνώμονες, όσο και τις εσωτερικές υπηρεσίες για την εξέλιξη της διαδικασίας της αποζημίωσης.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, θα συνεχίσει να επενδύει στον ψηφιακό μετασχηματισμό, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της και την απλοποίηση των διαδικασιών για τους ασφαλισμένους της και τις εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται, διευκολύνοντας παράλληλα το έργο του Δικτύου Πωλήσεων της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*