11th Pharma & Health Conference: Η Δημόσια Υγεία στο προσκήνιο και την 2η μέρα του συνεδρίου

Η αναγκαία μεταρρύθμιση του ΕΣΥ βρέθηκε στο κέντρο των συζητήσεων της πρώτης ημέρας του 11th Pharma & Health Conference, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Με δύο εξαιρετικά ενδιαφέροντα στρογγυλά τραπέζια και διακεκριμένους ομιλητές η πρώτη μέρα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία: περισσότεροι από 220 σύνεδροι παρακολούθησαν το συνέδριο και αλληλεπίδρασαν, μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα online συνεδρίων και εκδηλώσεων LiveOn, του ethosGROUP.

Τι είδαμε, με λίγα λόγια, την 1η ημέρα

Τον CEO του ethosGROUP κ. Κωνσταντίνο Ουζούνη να «ανοίγει την αυλαία» του συνεδρίου, προτρέποντας τους συνέδρους να περιηγηθούν και να γνωρίσουν τις λειτουργίες της νέας πλατφόρμας LiveOn.

Τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια να ανακοινώνει ότι θα συγκροτηθεί Επιτροπή ειδικών για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας. Η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Υγείας θα παρουσιαστεί το φθινόπωρο.

Τον κ. Ανδρέα Ξανθό, Ιατρό, Βουλευτή Ρεθύμνου, Υπεύθυνο Τομέα Υγείας, ΣΥΡΙΖΑ, πρ. Υπουργό Υγείας και τον κ. Κωνσταντίνο Μπαργιώτα, Ορθοπαιδικό Χειρουργό, πρ. Βουλευτή Λάρισας, Υπεύθυνο του τομέα υγείας, ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ να συζητούν τις θέσεις των κομμάτων τους για τη μεταρρύθμιση του ΕΣΥ, ζητώντας αύξηση της χρηματοδότησης αλλά και πόρους από τα ευρωπαϊκά κονδύλια που αναμένονται λόγω COVID-19,

Την εξαιρετική παρουσίαση της κ. Κατερίνας Κουτσογιάννη, Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ασθενών, Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των παιδιών με ρευματικά νοσήματα «ΡευΜΑζην» και Προέδρου της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος & EUPATI Fellow.

Το δεύτερο Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα: «Αναδιοργάνωση του Συστήματος Υγείας – Οι θέσεις ειδικών και φορέων», με τις εισηγήσεις των κ.κ. Γιάννη Κυριόπουλου, Ομότιμου Καθηγητή Οικονομικών της Υγείας, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας, του κ. Γιάννη Τούντα, Καθηγητή Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής της Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, του Dr. Αθανάσιου Α. Εξαδάκτυλου, MD, PhD, Πλαστικού Χειρουργού και Προέδρου του ΠΙΣ και της κ. Κατερίνας Κουτσογιάννη.

Η 2η μέρα του συνεδρίου αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον!

Δείτε το Πρόγραμμα ΕΔΩ

Δηλώστε τη συμμετοχή σας για να παρακολουθήσετε το 11th Pharma & Health Conference μέσα από τη LiveOn, τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα της ethosGROUP!

Ξεκινάμε στις 10:00 !

Δηλώστε Συμμετοχή

Ενημερωθείτε Αναλυτικά στο ethosevents.eu

Υπεύθυνος Προγράμματος Συνεδρίου:

κ. Αιμίλιος Νεγκής, ιατρικός συντάκτης

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*