Eυρωπαϊκή Πίστη: Επιβράβευσε τους κατόχους του “Ασφαλιστικού Γονέα” με επιστροφή ασφαλίστρων 420.000 ευρώ

Η Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε για το Α’ Εξάμηνο του 2020 τους κατόχους του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, με ποσό που αγγίζει τις €420.000.

Το συγκεκριμένο ποσό αφορά σε επιστροφή ασφαλίστρων, την οποία οι κάτοχοι του προγράμματος εξασφαλίζουν πραγματοποιώντας απλά τις καθημερινές τους αγορές από τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, έχει αναπτύξει ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων με τον Ασφαλιστικό Γονέα επιχειρήσεων,το οποίο διευρύνεται συνεχώς μέσω νέων συνεργασιών.

Ενδεικτικά, στο πρόγραμμα συμμετέχουν πάνω από 100 επιχειρήσεις όπως:Σκλαβενίτης, Μασούτης, Revoil, EKO, BP, Πλαίσιο, MarketIn, Notos, Sephora, Vodafone, PetCityκ.α.,μέσω των οποίων οι κάτοχοι του προγράμματος μπορούν να διαμορφώσουν οι ίδιοι, ανάλογα με τις καθημερινές τους αγορές:

  • Τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Τις δωρεάν αγορές στην οικογένειά τους, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλειας ζωής από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Για να αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να δει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί το www.asfalistikosgoneas.gr, να κατεβάσει δωρεάν το App του προγράμματος, ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 5.500 συνεργάτες της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*