H ίδρυση μίας Bad Bank και o ρόλος του “Ηρακλή”

Με κεντρικό θέμα τα προβλήματα που εντοπίζονται στην ενδεχόμενη ίδρυση μίας Bad Bank και τον ρόλο του “Ηρακλή”, κυκλοφορεί την Τρίτη, το Τεύχος 787 της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΊΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΉΣ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΣΑΣ (ΌΝΟΜΑ, ΕΠΏΝΥΜΟ, E-MAIL) ΣΤΟ HRIMAWEEK@ETHOSMEDIA.EU.

Στο τεύχος αυτό οι συνδρομητές θα διαβάσουν για το.. ασθμαίνον εγχώριο τραπεζικό σύστημα και τις επόμενες κινήσεις που σχεδιάζονται, για το.. vertigo των αγορών και τους μπερδεμένους επενδυτές, ανάμεσα σε risk off και τρελά κέρδη, για το ελληνικό Χρηματιστήριο, που.. επιτίθεται, αμυνόμενο, αναμένοντας τους “πακτωλούς” ρευστότητας και για όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα “Πίσω από το Ταμπλό” & στα “Ενδότερα του Χ.Α.”

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

Η συνδρομητική ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week κυκλοφορεί κάθε Τρίτη, με αξιόπιστη πληροφόρηση και σε βάθος ανάλυση των οικονομικών, επιχειρηματικών και χρηματιστηριακών εξελίξεων από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και του portal banks.com.gr και αποστέλλεται δωρεάν.

Για να γραφτείτε συνδρομητής αρκεί να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Όνομα, Επώνυμο, e-mail) στο hrimaweek@ethosmedia.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*