Μην χάσετε σήμερα στις 16:00 το πρώτο Coffeemag Live!

Mετά τα επιτυχημένα BanksLive!, InsuranceWorldLive και VirusLive! έφτασε η στιγμή και για την επίσημη πρώτη διαδικτυακή συζήτηση του Coffeemag Live!

Καλεσμένος του Κώστα Καπερώνη, Coffee & Cocktails Expert-Διευθυντή Coffeemag.gr, ο Διευθύνων Σύμβουλος της εισαγωγικής εταιρίας καφέ El Cafe, Τάσος Αναστασόπουλος.

Mπείτε στη σελίδα μας coffeemag.gr και παρακολουθήστε εδώ https://www.coffeemag.gr/live/ τη ζωντανή συζήτηση της Δευτέρας 13/7 στις 16.00.

Kατά το πρώτο Coffeemag Live ανοίγουμε μία ευρεία συζήτηση γύρω από την βιομηχανία του καφέ την εποχή του κορωνοϊού και το μέλλον του στην ελληνική αγορά.

Επίσης θα συζητηθούν:

  • Οι επιδράσεις της επιδημίας στην  παγκόσμια και την ελληνική αγορά καφέ
  • Η  τεράστια ζήτηση και η τιμή του καφέ και πως θα διαμορφωθεί τα επόμενα χρόνια
  • Οι προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών
  • Ο ΕΦΚ (Ειδικός Φόρος Καφέ) και η μείωση ή η κατάργηση του
  • «Κερδισμένοι» και «χαμένοι» στην αγορά του καφέ μετά την πανδημία και το  lockdown
  • Το μέλλον του καφέ και της καφεστίασης στην Ελλάδα
H παρακολούθηση είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό. Οι θεατές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν live την συζήτηση και να απευθύνουν ερωτήσεις προς τον καλεσμένο μας μέσω ειδικής εφαρμογής Q&A (ερωτήσεις & απαντήσεις) στο κανάλι της εκπομπής αλλά και με σχόλιο στις σελίδες του facebook όπου θα προβάλλεται η εκπομπή.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ψηφιακά τόσο από την ιστοσελίδα μας (https://www.coffeemag.gr/live/) όσο και μέσω της επίσημης σελίδας μας στα social media, καθώς και της EthosMedia – EthosEvents.

Stay Tuned…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*