Ν. Χαλκιόπουλος: Μείωση ΦΠΑ στην δευτεροβάθμια υγεία

της Ελενας Ερμείδου

Το σύστημα της υγείας λαμβάνει άριστα σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του κορωνοϊόύ, δηλώνει από τον συνέδριο του, INC 13 ο Νίκος Χαλκιόπουλος Πρόεδρος Δ.Σ. Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α τονίζοντας ότι οι ιδιωτικές ασφαλιστικές προσφέρουν συμπληρωματικές υπηρεσίες στο δημόσιο σύστημα.

Την μεγαλύτερη ασφάλεια την δίνει μία ασφαλιστική εταιρεία, μένοντας δίπλα στον άσφαλισμένο 24 ώρες το 24ωρο.

Δίπλα στο σύστημα υγεία βρέθηκαν οι ασφαλιστικές με τις δωρεές προς το σύστημα υγείας, δήλωσε συμπληρώνοντας για ότι χρειαστεί θα είναι δίπλα στο σύστημα.

Μιλώντας για την υγεία και τις οικονομικές επιβαρύνσεις τονίζει ότι το ΦΠΑ στην νοσηλεία πρέπει να φτάσει στο 6% και ο φόρος των ασφαλίστρων στο 13%.

Μιλώντας για την συνεργασία με το ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ εξήρε την συνεργασία, καθώς έχει βρει το βέλτιστο λειτουργικό κόστος δίνοντας  την ευκαιρία σε στελέχη να έχουν πρόσβαση στο δεύτερο πυλώνα.

Μέσω της φερεγγυότητας της, η Ευρωπαϊκή Πίστη θα δίνει πάντα την πρόσβαση να έχουν πρόσβαση σε υψηλής προστασίας και ποιότητα ασφαλιστικά προγράμματα.

Αναφερόμενος στο underwriting τονίζει ότι είναι σταθερή η πολιτική της Ευρωπαϊκής Πίστης, προσθέτοντας ότι αυτή την στιγμή είναι πιο σφιχτοί στην ανάληψη κινδύνου, ωστόσο αυτό είναι προσκαίρο.

Το κράτος υπογραμμίζει αν δώσει κίνητρα, η συμβολή της ιδιωτικής ασφάλισης στην υγεία για την ελληνική οικονομία θα είναι σημαντική.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*