Δράση του ΕΕΑ υπέρ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ενίσχυσε την Αρχιεπισκοπή Αθηνών με 1.000 φιάλες αντισηπτικού. Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, επισκέφθηκε τον Αρχεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Β΄, προκειμένου να παραδώσει στην Αρχιεπισκοπή τη δωρεά του Επιμελητηρίου. Μαζί του ήταν και ο Α΄ αντιπρόεδρος του επιμελητηρίου Νίκος Γρέντζελος και ο Γ΄ αντιπρόεδρος Ηλίας Μάνδρος.

Στη συζήτηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος με τον κ. Χατζηθεοδοσίου αναφέρθηκε στο κοινωνικό έργο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, στην υπεύθυνη στάση που κράτησε η Εκκλησία κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης της πανδημίας, στην πρόθεση της διοίκησης του επιμελητηρίου να στηρίξει το έργο της, ενώ εξέφρασε την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου. Παράλληλα, εξήρε την προσφορά της Εκκλησίας κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης με τη διοργάνωση συσσιτίων για τους συμπολίτες μας που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τόνισε την σχέση της με τους πολίτες αλλά και τις επιχειρήσεις, προκειμένου να στηριχθεί η κοινωνία σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Ο κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε τον κ. Χατζηθεοδοσίου και για την προσφορά του επιμελητηρίου και για την μέχρι τώρα συνεργασία, τονίζοντας ότι είναι μεγάλο πράγμα να έχει η Εκκλησία συμπορευόμενους, κάτι που, όπως επισήμανε, τού προκαλεί πολύ μεγάλη συγκίνηση. Η κοινωνική προσφορά του επιμελητηρίου συνεχίζεται με διανομή υγειονομικού υλικού και σε κοινωνικές οργανώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*