Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου

Πρεμιέρα σήμερα για το Insurance World Live με καλεσμένο τον κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟ LIVE της ΤΡΙΤΗΣ ΣΤΟ INSURANCE WORLD

Μετά τα επιτυχημένα Live των Banks.com.gr και Virus.com.gr της ethosMEDIA έφτασε η ώρα για την πρώτη διαδικτυακή LIVE συζήτηση για τον κόσμο της ασφαλιστικής αγοράς.

Σήμερα στις 16:30 το InsuranceWorld.gr φιλοξενεί τον πρόεδρο της ΕΑΕΕ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Eurolife FFH, κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου σε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεθούν επί τάπητος οι σύγχρονες προκλήσεις του ασφαλιστικού κλάδου, συναρτήσει των νέων δεδομένων που επέφερε η πανδημία του COVID-19.

Οικοδεσπότης της πρώτης Live διαδικτυακής εκπομπής, ο κ. Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO της ethosMEDIA

Στη σημερινή Live συνάντηση αναμένεται να απασχολήσουν, μεταξύ άλλων, τα επόμενα βήματα της ασφαλιστικής αγοράς, στρατηγικοί στόχοι, εκτιμήσεις και σχέδια για το μέλλον των κλάδων ασφάλισης και το ευρύτερο αποτύπωμα της ασφαλιστικής βιομηχανίας σε κοινωνία, οικονομία και επιχειρήσεις.

Στόχος του Insurance World, όπως και όλων των portals της ethosMEDIA, είναι η έγκυρη πληροφόρηση και η ενημέρωση με μια σειρά εκπομπών κάθε εβδομάδα που θα δημιουργούν έδαφος για συζήτηση και ευκαιρίες για σκέψη και προβληματισμό. Μια ώρα της ημέρας που, τελικά, δεν θα είναι όπως οι άλλες…

Συντονιστείτε σήμερα στις 16:30 για το πρώτο Live του InsuranceWorld.gr ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δείτε μας και στο Facebook στις σελίδες του InsuranceWorld.grτης ethosEVENTS και της   ethosMEDIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*