Στρατηγική συνεργασία ΦΙΛΗΣ Glass-Lucas Automotive

Η ΦΙΛΗΣ Glass Α.Ε.& η Lucas Automotive AutoGlass Division, με χαρά τους ανακοινώνουν τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας, ορίζοντας την ΦΙΛΗΣ Glass ως τον επίσημο διανομέα των κρυστάλλων αυτοκινήτων της εταιρείας Lucas Glass στην Ελλάδα.

Η ΦΙΛΗΣ Glass δραστηριοποιείται με απόλυτη επιτυχία στην αγορά προμήθειας, επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων από το 2012, ούσα απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης Ελληνικής επιχείρησης με αντικείμενο τα κρύσταλλα οχημάτων.

Τα προϊόντα της Lucasείναι γνωστά για την μηχανική τους αριστεία και για το πνεύμα καινοτομίας τους, χαρακτηριστικά που της εξασφάλισαν την παγκόσμια επιτυχία. Η Lucasβρίσκεται παρούσα στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας για πάνω από 140 χρόνια και συνεχίζει να μεγαλώνει.

Η LucasGlass, πιστοποιεί πως όλα της τα προϊόντα κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας που έχουν τεθεί στην αυτοκινητοβιομηχανία. Το πλήρες φάσμα είναι συμβατό με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό για την ασφάλεια, R43 rev. 1/add. 42/rev. 2.

Η κατασκευαστική τους αριστεία είναι επιβεβαιωμένη χάρις στην εφαρμογή των πιο αυστηρών παγκόσμιων ποιοτικών προδιαγραφών, οι οποίες περιλαμβάνουν:

  • ISOS/TS 16949
  • ISO 9001: 2015
  • ISO 14001

Αυτές οι πιστοποιήσεις ποιότητας, δίνουν στην Lucas Glass την αναγνώριση ως προμηθευτή κρυστάλλων αυτοκινήτου εφάμιλλων ΟΕΜ , εναρμονισμένο πλήρως με τα πρότυπα που απαιτούνται από τις Ευρωπαϊκές και τις Αμερικανικές αγορές.

Είναι τιμή της ΦΙΛΗΣ Glass που η Lucas Glass αποφάσισε να κηρύξει μια άκρως ελληνική εταιρεία ως τον επίσημο διανομέα τους στην Ελλάδα και είναι σίγουρη πως αυτή είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας και προσοδοφόρας συνεργασίας μεταξύ των χωρών, που εισάγει στην χώρα μας και προσφέρει στον καταναλωτή την υπερέχουσα εναλλακτική στα μέχρι τώρα προϊόντα της αγοράς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*