ESM Vs IMF (ΧΡΗΜΑ Week 783)

Με κεντρικό θέμα τις σχέσεις της Αθήνας με Λουξεμβούργο και Ουάσιγκτον (ESM vs IMF) και όσα σηματοδοτεί η επιτυχημένη έκδοση του νέου 10ετούς ομολόγου, κυκλοφορεί την Τρίτη, το Τεύχος 783 της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΑΣ (ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, E-MAIL) ΣΤΟ HRIMAWEEK@ETHOSMEDIA.EU.

Στο τεύχος αυτό οι συνδρομητές θα διαβάσουν σχετικά με τις διαδοχικές.. εξετάσεις που θα περάσει τις επόμενες ημέρες το εγχώριο banking, τις πηγές ρευστότητας που έχει αυτή τη στιγμή στη διάθεσή της η χώρα μας, τα επικείμενα roadshows για τις ελληνικές εισηγμένες και για όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα “Πίσω από το Ταμπλό” & στα “Ενδότερα του Χ.Α.”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ

Η συνδρομητική ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week κυκλοφορεί κάθε Τρίτη, με αξιόπιστη πληροφόρηση και σε βάθος ανάλυση των οικονομικών, επιχειρηματικών και χρηματιστηριακών εξελίξεων από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και του portal banks.com.gr και αποστέλλεται δωρεάν.

Για να γραφτείτε συνδρομητής αρκεί να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Όνομα, Επώνυμο, e-mail) στο hrimaweek@ethosmedia.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*