SAS Global Forum: Τα analytics στην αντιμετώπιση των πανδημιών, με επίκεντρο την οικονομική ανάκαμψη

Ο συγγραφέας και οπτιμιστής Simon Sinek θα διευθύνει τη συζήτηση, καθώς τα στελέχη, οι συνεργάτες και οι πελάτες της SAS αναδεικνύουν τον διευρυμένο ρόλο των analytics στην αντιμετώπιση των πανδημιών, της οικονομικής ανάκαμψης και του επανασχεδιασμού του μέλλοντος

Καθώς τα analytics συνεχίζουν να ηγούνται της αντιμετώπισης της πανδημίας, η SAS παρουσιάζει το Virtual SAS Global Forum 2020, μια εξειδικευμένη εκδήλωση που  θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουνίου, στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Θα μιλήσουν διακεκριμένοι και κορυφαίοι ομιλητές και thought leaders, οι οποίοι θα εμβαθύνουν στην αναλυτική καινοτομία, στα insights από τη βιομηχανία, αλλά και στα απαραίτητα εργαλεία και τεχνικές για σωστή καθοδήγηση σε συνθήκες αβεβαιότητας, αλλαγών και καταστροφών. Οι εγγραφές για το webinar έχουν ανοίξει και η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν.

Έχοντας ετοιμάσει την πιο δυναμική virtual συνεδριακή agenda, η SAS προσκαλεί τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν την δική τους εμπειρία από τα sessions της εταιρείας, των πελατών, των συνεργατών και των στελεχών της. Η εκδήλωση θα παρουσιάσει online και με απλό τρόπο μια εικονική Quad εμπειρία, εντυπωσιακά demo, ομιλίες και προσφορές στα εκπαιδευτικά προγράμματα της SAS:

  • SAS Connection: Οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να μάθουν για τις πολλαπλές υπηρεσίες της SAS από πελάτες όπως το Cleveland Clinic και το Georgia-Pacific και να ανακαλύψουν περισσότερα για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της SAS και την πρωτοβουλία Data for Good.
  • Executive Connection: Οι ηγέτες της αγοράς θα μπορέσουν να λάβουν χρήσιμες πληροφορίες από τον Chris Clague, Managing Editor και Global Editorial Lead for Trade and Globalization του τμήματος Intelligence του The Economist, πρωτοπόρο στα analytics, με ειδίκευση στην ανάκαμψη των επιχειρήσεων εν μέσω της πανδημίας.
  • Users Connection: Η SAS θα παρουσιάσει ακόμη πιο user-focused sessionς σχετικά με cases της εταιρείας, εργαλεία, πόρους και εκπαιδευτικά προγράμματα.
  • Partner Connection: Τα στελέχη και οι συνεργάτες της SAS, όπως η Deloitte Canada θα εμβαθύνουν στην επιτυχία των συνεργασιών και του thought leadership.

Κεντρικοί ομιλητές

Ο παγκοσμίου φήμης οπτιμιστής και οραματιστής Simon Sinek θα προσφέρει έμπνευση με μια ενδιαφέρουσα συζήτηση βασισμένη στο best-seller βιβλίο του, The Infinity Game. Θα μοιραστεί ιδέες και τρόπους για το πως οι ηγέτες μπορούν να εφαρμόσουν τους βασικούς κανόνες από το «infinite game» για να προπορευτούν του ανταγωνισμού.

Στο webinar θα μιλήσουν επίσης και στελέχη της SAS, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτή και CEO Jim Goodnight, του COO και CTO Oliver Schabenberger και του Senior Vice President of R&D Engineering Bryan Harris, οι οποίοι θα τοποθετηθούν πάνω στο μέλλον της επεξεργασίας δεδομένων στο cloud, στο edge και με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης.

Μία διαδραστική εμπειρία για μάθηση, αλλά και διασκέδαση

To Quad θα αναπαράγει ψηφιακά την εμπειρία ενός διαδραστικού tradeshow, ολοκληρωμένο με μια hands-on ματιά στις τεχνολογίες της SAS και την ευκαιρία επαφής με τους ειδικούς της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν demos και παρουσιάσεις, να μάθουν περισσότερα σχετικά με τη τεχνολογία και τις υπηρεσίες και πάρουν μέρος συμμετοχή στα «ask the expert» sessions, με περίπτερα εικονικής τεχνολογίας.

Επιπλέον της ενημέρωσης για σημαντικές ανακαλύψεις και προώθηση της καινοτομίας, η ψηφιακή εμπειρία θα παιχνιδοποιηθεί, ενθαρρύνοντας έτσι τους συμμετέχοντες να εμπλακούν πιο ενεργά σε διάφορες δραστηριότητες μέσα στην ημέρα.

Save the dare και εγγραφείτε σήμερα

Το webinar ξεκινά στις 16 Ιουνίου και οι εγγραφές είναι ήδη ανοιχτές. Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, τις διαδικασίες και προηγούμενα on-demand sessions, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Virtual SAS Global Forum 2020 εδώ.

Επίσης, μπορείτε να επισκεφτείτε το COVID-19 Data Analytics Resource Hub της SAS για να ενημερωθείτε και να βρείτε μία σειρά εργαλείων analytics για τον έλεγχο και περιορισμό της πανδημίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*