FAMILY CARE: Ένα σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας της οικογένειας

Όλοι όσοι έχετε οικογένεια είναι σίγουρο ότι ξοδεύετε ένα σημαντικό μέρος του εισοδήματός σας για αυτήν. Οι δαπάνες για το σπίτι, το σχολείο, τα παιδιά, την περίθαλψη και τόσες άλλες ανάγκες και επιθυμίες των μελών της οικογένειάς σας, είναι η χειροπιαστή απόδειξη της πραγματικής σας αγάπης στα οικεία σας πρόσωπα.

*αναδημοσίευση από το περιοδικό ViSION – Διαβάστε την online ψηφιακή έκδοση του ViSION

Υπέρτατη Πράξη Προστασίας της Οικογένειας

Με το Family Care, η Ευρωπαϊκή Πίστη καλύπτει την απαραίτητη ανάγκη επιβίωσης της οικογένειάς σας. Της παρέχει το μηνιαίο ποσό που έχετε επιλέξει για να την εξασφαλίσετε σε περίπτωση απώλειας ζωής σας από ατύχημα και το δεκαπλάσιο αυτού του μηνιαίου ποσού ως εφάπαξ.

Επιλέξτε το ποσό που επιθυμείτε, σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες

Η οικονομική επιβάρυνση για την απόκτηση της ολοκληρωμένης προστασίας της οικογένειάς σας είναι τόση, ώστε να μην επηρεάζει καθόλου την ποιότητα της ζωής σας. Το κόστος του προγράμματος προσαρμόζεται στις δικές σας, μοναδικές ανάγκες.

Παράδειγμα ασφάλισης στο πρόγραμμα Family Care

Για άτομο 40 ετών που επιθυμεί να διασφαλίσει εισόδημα 1.000 ευρώ στην οικογένειά του για τα επόμενα 10 έτη και εφάπαξ καταβολή 10.000 ευρώ σε περίπτωση απώλειας της ζωής του από ατύχημα, η οικονομική επιβάρυνση είναι της τάξης των 0,70 ευρώ την ημέρα. Με αυτά τα χρήματα o ασφαλιζόμενος μπορεί να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο ζωής στα αγαπημένα του πρόσωπα, σε περίπτωση που αυτός δεν θα μπορεί να το κάνει.

… και μην ξεχνάτε το κέρδος από τη χρήση του Ασφαλιστικού Γονέα

Κάθε φορά που ψωνίζετε στα supermarket ή γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή πληρώνετε το κινητό σας ή κάνετε αγορές σε είδη ένδυσης, υπόδησης, σπιτιού, καλλυντικά κ.ά. στις συνεργαζόμενες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, συγκεντρώνετε αυτόματα ΕΥΡΩ. Με τα ΕΥΡΩ που συγκεντρώνετε, μπορείτε να εξασφαλίσετε μείωση των ασφαλίστρων στην ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού σας ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Επιπλέον, έχετε Δικαίωμα δωρεάν αγορών από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης από ατύχημα, ή και σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα. Άρα όσο περισσότερες αγορές πραγματοποιείτε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις τόσο μεγαλύτερη είναι η προστασία της οικογένειάς σας και η μείωση στα ασφάλιστρά σας.

* Το ViSION, μέσα από τις σελίδες του, έχει ως στόχο να αναδείξει την ανάγκη του κοινού για ουσιαστική ενημέρωση πάνω σε θέματα της ασφάλισης. Το ViSION, το οποίο επιμελείται η Ethos Media εκδίδεται κάθε τρίμηνο και διανέμεται ηλεκτρονικά στο σύνολο του πελατολογίου της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ σε φυσική μορφή διατίθεται μέσω των Γραφείων των Συνεργατών της Εταιρίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*