Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών μοιράζει 100.000 μάσκες και αντισηπτικά 

Μετά από περίπου τρεις μήνες περιπέτειας και αφού κατά γενική παραδοχή η χώρα ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο στην αντιμετώπιση της πανδημίας, η οικονομική δραστηριότητα έχει ξεκινήσει την επανεκκίνηση της. Μόνο που στην καθημερινότητα μας έχουν μπει και τα νέα μέτρα προφύλαξης, όπως οι μάσκες και τα αντισηπτικά. Και επειδή κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μία νέα έξαρση του κορονοϊού, οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών.

Σε αυτό το νέο πλαίσιο εγρήγορσης και πάντα υπό το πρίσμα της προσφοράς στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών αποφάσισε να προχωρήσει στη δωρεά υγειονομικού υλικού με το οποίο θα ενισχυθούν επιχειρήσεις διαφόρων δήμων της Αττικής.

Έτσι μέλη της Διοίκησης του Ε.Ε.Α. θα μοιράσουν σε καταστήματα της πόλης συνολικά 100.000 προστατευτικές μάσκες και φιάλες αντισηπτικού.

Η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου μας έχει διπλή στόχευση. Στην στήριξη της επιχειρηματικότητας και ταυτόχρονα στην αφύπνιση του κοινωνικού συνόλου για την ανάγκη χρήσης των μέτρων προφύλαξης. Η προστασία της δημόσιας υγείας πρέπει να είναι προτεραιότητα όλων μας. Με τις μάσκες και τα αντισηπτικά προστατεύονται όχι μόνο οι επιχειρηματίες αλλά κυρίως οι καταναλωτές και θα μπορούν να επισκέπτονται τα καταστήματα με αυξημένο αίσθημα ασφάλειας.

Είναι μία ακόμα έμπρακτη απόδειξη ότι το Ε.Ε.Α. στηρίζει τους επιχειρηματίες και αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας. Η διανομή του υγειονομικού υλικού από μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου θα ξεκινήσει από εμπορικά καταστήματα του Δήμου Αθηναίων και θα συνεχιστεί και σε άλλους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ για την συγκεκριμένη δράση υπάρχει συνεργασία του Ε.Ε.Α. με την Περιφέρεια Αττικής.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*