Η ασφάλιση της οικογένειας σας είναι σημαντική!

Κάθε οικογένεια σχεδιάζει το δικό της ξεχωριστό οικονομικό πλάνο, επιλέγει τον δικό της τρόπο ζωής, τις δικές της υποχρεώσεις και ανελαστικές δαπάνες. Κάθε σημαντική στιγμή στη ζωή μας σημαίνει πολλά για εμάς, είτε είναι η αγορά σπιτιού, αυτοκινήτου, η εκπαίδευση, είτε φυσικά η δημιουργία οικογένειας. Ο τρόπος με τον οποίο προστατεύουμε όλες αυτές τις στιγμές εξασφαλίζει ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο τόσο για εμάς όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Στη ζωή όμως δεν μπορούμε να είμαστε για όλα απολύτως προετοιμασμένοι. Ελλοχεύουν κίνδυνοι, δυσάρεστες εκπλήξεις ή «κακοτοπιές» που δεν έχουμε υπολογίσει. Τρανό παράδειγμα αποτελεί η δεκαετής οικονομική κρίση στη χώρα, η οποία έπληξε, κατά κοινή ομολογία, την πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών. Η αύξηση της ανεργίας, οι φορολογικές-δημοσιονομικές επιβαρύνσεις και τόσα άλλα, επανακαθόρισαν συνήθειες και προτεραιότητες στη ζωή μας.

Υπό το πρίσμα αυτό, ας αναλογιστούμε τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει μια απώλεια ζωής ή η αδυναμία για εργασία στο μέλος που διασφαλίζει το βιοτικό επίπεδο μιας οικογένειας. Οι συνέπειες μπορεί να είναι εξαιρετικά δυσάρεστες για τα αγαπημένα του πρόσωπα, τα οποία για να καλύψουν τις ανάγκες τους, όπως τρέχοντα έξοδα, αποπληρωμή δανείων, πληρωμή φόρου κληρονομιάς κ.ά., μπορεί να χρειαστεί να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο διαβίωσής τους.

Το κράτος και η κρατική πρόνοια, όπως τα γνωρίσαμε, ανήκουν στο παρελθόν και η ιδιωτική ασφάλιση έρχεται και σε αυτή την περίπτωση να σταθεί «αρωγός» στις ανάγκες που δημιουργούνται. Η μόνη υπεύθυνη και συνετή επιλογή είναι η Ασφάλιση Ζωής για την προστασία της οικογένειάς μας.

Με την εξέλιξη και την ευελιξία των ασφαλιστηρίων συμβολαίων, η Aσφάλιση Zωής είναι η βασική επιλογή στη μελέτη οικονομικών πλάνων προστασίας της οικογένειας. Περισσότερο όμως είναι μια έμπρακτη απόδειξη ότι μερι μνούμε για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπούμε.

Έχοντας πάντα στο επίκεντρο των άνθρωπο, η Ευρωπαϊκή Πίστη αναγνωρίζει τη σπουδαιότητα και την ανάγκη προστασίας της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα στη δύσκολη στιγμή, παρέχοντας ολοκληρωμένα προγράμματα τα οποία προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.

Ρωτήστε σήμερα τον Ασφαλιστικό σας σύμβουλο και διασφαλίστε τα άτομα που έχουν το σημαντικότερο ρόλο στη ζωή σας!

*αναδημοσίευση από το περιοδικό ViSION – Διαβάστε την online ψηφιακή έκδοση του ViSION

Το ViSION, μέσα από τις σελίδες του, έχει ως στόχο να αναδείξει την ανάγκη του κοινού για ουσιαστική ενημέρωση πάνω σε θέματα της ασφάλισης. Το ViSION, το οποίο επιμελείται η Ethos Media εκδίδεται κάθε τρίμηνο και διανέμεται ηλεκτρονικά στο σύνολο του πελατολογίου της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ σε φυσική μορφή διατίθεται μέσω των Γραφείων των Συνεργατών της Εταιρίας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*