Πελάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης μιλούν για τα οφέλη από τον Ασφαλιστικό Γονέα και τη σχέση τους με την Εταιρία

Πελάτες της Ευρωπαϊκής Πίστης μιλούν για τα οφέλη από τον Ασφαλιστικό Γονέα και τη σχέση τους με την Εταιρία. Η κα Βάϊα Ράμφου και ο κ. Δημήτριος Βλασσόπουλος εξηγούν πως πρωτογνώρισαν το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Πίστης, σε ποιο ασφαλιστικό συμβόλαιο λαμβάνουν έκπτωση και σε τι αγορές αξιοποιούν τον Ασφαλιστικό Γονέα.

*από το περιοδικό ViSION – Διαβάστε την online ψηφιακή έκδοση του ViSION

Βαΐα Ράμφου

Πώς γνωρίσατε το πρόγραμμα; Μέσω του Ασφαλιστικού σας συμβούλου, από κάποιο φίλο σας ή με άλλο τρόπο;

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μια μεγάλη και αξιόπιστη Εταιρία στον ασφαλιστικό χώρο και για μένα σίγουρα ήταν στις πρώτες προτιμήσεις μου. Έχω ασφαλίσει το αυτοκίνητό μου στην Εταιρία και το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας μου έγινε γνωστό από τον Ασφαλιστικό μου σύμβουλο, αλλά και πιο πριν με είχε ενημερώσει άνθρωπος του φιλικού μου περιβάλλοντος, ο οποίος είχε ήδη κάρτα και μου εξήγησε τα προνόμιά του. Χρησιμοποιώ τον Ασφαλιστικό Γονέα στο super market, σε πρατήρια ΕΚΟ που έχω κοντά μου, σε καταστήματα καλλυντικών και φυσικά σε όποιο άλλο κατάστημα τυχαίνει να κάνω τις αγορές μου και βλέπω το σήμα.

Σε ποιο συμβόλαιο λαμβάνετε την έκπτωσή σας; Πόσο πιστεύετε ότι σας έχει ωφελήσει η χρήση που κάνετε με τις αγορές σας;

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου μου είναι συνδεδεμένο με την κάρτα του Ασφαλιστικού Γονέα. Η επιστροφή ασφαλίστρων που έχω συγκεντρώσει είναι σημαντική και σίγουρα η χρήση με έχει ωφελήσει, καθώς μου δίνει τη δυνατότητα να πληρώνω λιγότερα ασφάλιστρα. Κάθε φορά ο Ασφαλιστικός μου σύμβουλος στην ανανέωση του συμβολαίου με ενημερώνει για την έκπτωση που έχω.

Πώς θα χαρακτηρίζατε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Πίστης να παρέχει το συγκεκριμένο προϊόν στους πελάτες της;

Είναι πολύ σημαντικό να κερδίζεις από κάτι που ήδη έχεις ανάγκη και αγοράζεις. Θα ήταν τελείως διαφορετικό να πρέπει να κάνεις αγορά σε κάτι που δεν χρειάζεσαι για να έχεις κάποιο όφελος. Αυτή είναι η επιτυχία του Ασφαλιστικού Γονέα, ότι συνεχίζεις τις συνήθειές σου και κερδίζεις!

Θα συστήνατε, έχετε ήδη συστήσει τον Ασφαλιστικό Γονέα σε κάποιον γνωστό σας;

Φυσικά! Και εγώ με τη σειρά μου έχω παροτρύνει ανθρώπους του φιλικού και οικογενειακού μου περιβάλλοντος να αποκτήσουν τον Ασφαλιστικό Γονέα, είτε έχουν κάποιο συμβόλαιο στην Ευρωπαϊκή Πίστη είτε όχι. Είναι σημαντικά τα οφέλη του προγράμματος και όποιος το χρησιμοποιεί εκπλήσσεται ιδιαίτερα και εκτιμά τόσο το προϊόν όσο και την Ευρωπαϊκή Πίστη, που παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής ασφαλίστρων αλλά και κάλυψης της οικογένειας.

Δημήτριος Βλασσόπουλος  

Πώς γνωρίσατε το πρόγραμμα; Μέσω του Ασφαλιστικού σας συμβούλου, από κάποιο φίλο σας ή με άλλο τρόπο;

Είμαι πελάτης της Ευρωπαϊκής Πίστης για περισσότερα από 7 χρόνια. Το πρώτο μου ασφαλιστήριο ήταν για το αυτοκίνητό μου και ήταν η αφορμή για να γνωρίσω την Εταιρία και την ασφαλίστριά μου, ενώ στη συνέχεια έκανα ένα ακόμα ασφαλιστήριο Ζωής, για τον γιό μου.

Στη συνέχεια, μου συνέστησε και το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα. Η αλήθεια είναι ότι ενώ είχα ακούσει για το πρόγραμμα, δεν είχα πιστέψει ότι ήταν δωρεάν, και μόνο όταν μου το εξήγησε η ασφαλίστριά μου βεβαιώθηκα για αυτό.

Σε ποιο συμβόλαιο λαμβάνετε την έκπτωσή σας; Πόσο πιστεύετε ότι σας έχει ωφελήσει η χρήση που κάνετε με τις αγορές σας;

Το συμβόλαιο στο οποίο λαμβάνω την επιστροφή ασφαλίστρων είναι το Ασφαλιστήριο Ζωής του γιού μου και πληρώνω λιγότερα ασφάλιστρα, γεγονός που με εξυπηρετεί αφάνταστα, αφού εξοικονομώ περίπου 30 ευρώ σε κάθε εξαμηνιαία ανανέωση. Η έκπτωση αυτή αποφορτίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό μας από ένα έξοδο το οποίο όμως είναι σημαντική επένδυση και για εμάς και για το παιδί μας. Πολύ σημαντικό είναι το ότι μπορούμε να κάνουμε τα ψώνια μας σε πολλές επιχειρήσεις και έτσι είναι πολύ εύκολο να συγκεντρώνουμε ικανοποιητικά ποσά επιστροφών. Καλό θα ήταν να εμπλουτίζεται το πρόγραμμα κάθε τόσο και με νέες επιχειρήσεις, ώστε να έχουμε ακόμα περισσότερες επιλογές.

Πώς θα χαρακτηρίζατε την απόφαση της Ευρωπαϊκής Πίστης να παρέχει το συγκεκριμένο προϊόν στους πελάτες της;

Με το πρόγραμμα του Ασφαλιστικού Γονέα, μπορώ ουσιαστικά να διαμορφώσω εγώ τα ασφάλιστρά μου, επιλέγοντας απλώς σε ποιες επιχειρήσεις θα κάνω τα ψώνια μου. Επιπλέον, αν μου συμβεί κάτι, η οικογένειά μου δεν θα στερηθεί τα απαραίτητα. Είναι ένα πρόγραμμα που αποτελεί έμπρακτη απόδειξη του ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι δίπλα μας και στα δύσκολα.

Θα συστήνατε, έχετε ήδη συστήσει τον Ασφαλιστικό Γονέα σε κάποιον γνωστό σας;

Έχω μιλήσει για τον Ασφαλιστικό Γονέα σε όλο τον κόσμο! Πρόκειται για μια ευκαιρία να κάνουμε οικονομία, αλλά και για ένα ασφαλιστήριο που μας κάνει να είμαστε πιο ήρεμοι, αφού κάνουμε κάτι για τον εαυτό μας και για την οικογένειά μας. Η Ευρωπαϊκή Πίστη κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη μου, λόγω της εικόνας της, αλλά και μέσω του προγράμματος του Ασφαλιστικού Γονέα.

*Το ViSION, το οποίο επιμελείται η Ethos Media εκδίδεται κάθε τρίμηνο και διανέμεται ηλεκτρονικά στο σύνολο του πελατολογίου της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ σε φυσική μορφή διατίθεται μέσω των Γραφείων των Συνεργατών της Εταιρίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*