Προχωράμε Live με εβδομαδιαίες εκπομπές από την Ethos Media

Κάθε εβδομάδα, την ίδια μέρα και ώρα, σε κάθε ένα από τα portal μας!

Κάθε φορά με διαφορετικό θέμα, με διαφορετικά πρόσωπα, πάντα όμως Live!

Με όλες τις ερωτήσεις που θέλετε να κάνετε και τις απαντήσεις που ζητάτε!

Αυτό είναι το πρώτο νέο στοιχείο που προσθέτουμε στην καθημερινότητα των portals της ethosMEDIA στην μετά-κορονοϊό εποχή τους: μια σειρά από εβδομαδιαίες εκπομπές διαλόγου, τηλεοπτικού τύπου, που φιλοδοξούμε να χτίσουν μια νέα σχέση αμφίδρομης επικοινωνίας με σας, τους αναγνώστες μας. Μια σειρά εκπομπών που θα πληροφορούν, θα ενημερώνουν, θα δημιουργούν έδαφος για συζήτηση και ευκαιρίες για σκέψη και προβληματισμό. Μια ώρα της ημέρας που, τελικά, δεν θα είναι όπως οι άλλες…

Αρχίζουμε αυτή την Πέμπτη 21.05.2020 στις 19:00 με το εβδομαδιαίο VirusLive!. Οικοδεσπότης ο διευθυντής του Virus.com.gr κ. Αιμίλιος Νεγκής, καλεσμένος του ο κ. Άγγελος Χατζάκης καθηγητής Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής του πανεπιστημίου Αθηνών.

 

 

Θα ακολουθήσουν σύντομα τα εβδομαδιαία Live! του Banks.com.gr, του NPLConfidential.com, του InsuranceWorld.gr και του CoffeeMag.gr. Όλα τους σε σταθερή ημέρα και ώρα για κάθε ένα από τα portal μας, κάθε φορά με διαφορετικούς καλεσμένους και θέμα, από τα σημαντικά της επικαιρότητας.

Στην ethosMEDIA είμαστε προσηλωμένοι στο να αναζητούμε την πληροφορία, να μην αρκούμαστε απλώς στην είδηση. Πλέον, αυτό θα γίνεται και Live! Θέλουμε να χτίσουμε τη νέα σχέση μας μαζί σας μέσα από μια φρέσκια, καλύτερη, εμπειρία. Περιμένουμε τη συμμετοχή σας!

Κωνσταντίνος Ουζούνης, CEO ethosMEDIA

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*