Kρήτη: Τυχαίος έλεγχος αποκάλυψε την… απάτη

Ένας τροχονομικός έλεγχος στάθηκε η αφορμή να αποκαλυφθει απάτη με δήθεν ασφαλιστική κάλυψη στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, τα θύματα ενός “δήθεν” ασφαλιστή ήταν τουλάχιστον 2.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, εντελώς τυχαία και ειδικά στην περίπτωση του ενός θύματος του δήθεν ασφαλιστή μετά από σχεδόν τρία χρόνια, οπότε, όπως διαπίστωσε, ενώ πλήρωνε κανονικά από το 2017 την ανανέωση του ασφαλιστικού του συμβολαίου ερχόμενος σε επικοινωνία πάντα με τον συγκεκριμένο ασφαλιστή, τελικά ασφάλεια Ι.Χ. δεν είχε…

Επιπλέον, με το να μην έχει χρειαστεί ποτέ όλο αυτό το διάστημα να χρησιμοποιήσει κάποια κάλυψη ώστε να διαπιστώσει νωρίτερα την απάτη, πλήρωνε και δεν είχε καταλάβει τίποτα. Σε τυχαίο έλεγχο λοιπόν της Τροχαίας που του έγινε προ ημερών και ενώ εκείνος χωρίς να μπορεί να φανταστεί τίποτα ανησυχητικό έδειξε ως όφειλε την άδεια κυκλοφορίας, την ασφάλεια και τα λοιπά χαρτιά που του ζήτησαν οι αστυνομικοί,  “έπεσε από τα σύννεφα” όταν εκείνοι, ψάχνοντας τα στοιχεία του οχήματος στο σύστημα, του είπαν ότι το όχημά του εμφανίζεται ως ανασφάλιστο όλα αυτά τα χρόνια.

Όπως ήταν φυσικό, στο άκουσμα της είδησης αυτής ο άνθρωπος απόρησε, αφού ήξερε ότι πλήρωνε κανονικά την ασφάλειά του και ήταν συνεπέστατος στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου του, οπότε και αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάπως έτσι, λοιπόν, άρχισε να αναζητά την άκρη του νήματος.

Λίγο διάστημα μετά εμφανίστηκε και το δεύτερο θύμα, που επίσης πλήρωνε κανονικά την ασφάλεια του οχήματός του, όμως τα παραστατικά φαίνεται να ήταν πλαστά.

Τα δύο θύματα από κοινού αναζήτησαν τον ασφαλιστή, ο οποίος όμως το τελευταίο διάστημα είναι άφαντος και δεν απαντά στα τηλεφωνήματά τους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*