«Κρατά αποστάσεις από τον ESM η Αθήνα» (XΡΗΜΑ Week 779)

Με κεντρικό θέμα τις αποστάσεις που κρατά η Αθήνα από τον ESM, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα για την τακτική που θα ακολουθήσει, κυκλοφορεί το Τεύχος 779 της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΧΡΗΜΑ Week.

Στο τεύχος αυτό οι συνδρομητές μας θα διαβάσουν για τα δύο στρατόπεδα στα οποία έχει χωριστεί η ευρωπαϊκή κοινότητα, με βασικό ζητούμενο την έκδοση κοινών ευρωομολόγων, για τα ψήγματα κινητικότητας που επέδειξε η αγορά των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, για τις αλλαγές που φέρνουν και τα εμπόδια που βάζουν στους επενδυτές οι νέοι δείκτες του ΧΑ και θα ενημερωθούν για όσα συμβαίνουν κάθε εβδομάδα “Πίσω από το Ταμπλό” & στα “Ενδότερα του Χ.Α.”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 779

 

Η συνδρομητική ηλεκτρονική εφημερίδα ΧΡΗΜΑ Week κυκλοφορεί κάθε Τρίτη, με αξιόπιστη πληροφόρηση και σε βάθος ανάλυση των οικονομικών, επιχειρηματικών και χρηματιστηριακών εξελίξεων από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού ΧΡΗΜΑ και του portal banks.com.gr και αποστέλλεται δωρεάν.

Για να γραφτείτε συνδρομητής αρκεί να στείλετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας (Όνομα, Επώνυμο, e-mail) στο hrimaweek@ethosmedia.eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*