Στηρίξτε τα νοσοκομεία και τους γιατρούς μας: Μια σημαντική καμπάνια από τον ΣΠΑΤΕ

Σε σε μια πολύ σημαντική καμπάνια υποστήριξη των νοσοκομείων και γιατρών της χώρας προχώρησε ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ) σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό Σωματείο «Άρτεμις».

Όπως αναφέρεται αναλυτικά στην σχετική ενημέρωση:

“Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Δημιουργήσαμε αυτήν την καμπάνια με στόχο να συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια ενίσχυσης των νοσοκομείων και των γιατρών μας στον αγώνα που δίνουν ενάντια στον covid-19 σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό Σωματείο «Άρτεμις».

Αν θέλεις να συμμετέχεις, οποιαδήποτε συνεισφορά έχει μεγάλη αξία, όπως αξία έχει να προωθήσεις το video αυτό όπου και όπως νομίζεις

ΠΡΟΣΟΧΗ στην κατάθεση ως αιτιολογία γράφετε ΣΤΗΡΙΖΩ – ΣΠΑΤΕ

Θα χαρούμε πολύ να προωθήσετε την καμπάνια σε φιλικά σας πρόσωπα ή/και όπου αλλού κρίνετε εσείς ότι θα ενισχύσει το σκοπό μας.

Προτείνουμε να το συνοδεύσετε με το κάτωθι κείμενο, το οποίο είναι ενδεικτικό και όχι δεσμευτικό: “Αγαπητέ ( όνομα Παραλήπτη ), Σε ενημερώνω για μία συλλογική προσπάθεια ενίσχυσης των νοσοκομείων και τον γιατρών μας στον αγώνα που δίνουν ενάντια του Κορωνοϊού, σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό σύλλογο «Άρτεμις». Εθνική Τράπεζα IBAN: GR5201107020000070274402356 (Δικαιούχος : Η Άρτεμις)

Αν θέλεις να συμμετέχεις, οποιαδήποτε συνεισφορά έχει μεγάλη αξία όπως αξία έχει να προωθήσεις το βίντεο αυτό και την αφίσα όπου και όπως νομίζεις. ΠΡΟΣΟΧΗ στην κατάθεση ως αιτιολογία γράφετε ΣΤΗΡΙΖΩ – ΣΠΑΤΕ

Με πολλή αγάπη, ( το όνομα σου ! )”

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο: Καμπάνια Υποστήριξης των νοσοκομείων και των γιατρών μας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*