Δωρεά ψηφιακών οπτικών συστημάτων από την Anytime Κύπρου στον ΟΚΥπΥ

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών λόγω της πανδημίας και στην Κύπρο, όπου αναπτύσσει σημαντική δραστηριότητα εδώ και τρία χρόνια, η ασφαλιστική εταιρεία Anytime -μέλος της INTERAMERICAN- προχώρησε σε μια ενέργεια ενίσχυσης της κυπριακής δημόσιας υγείας.

Συγκεκριμένα, η Anytime χορηγεί σημαντικό τεχνολογικό εξοπλισμό για τα δημόσια νοσηλευτήρια, με προσφορά προς τον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου (ΟΚΥπΥ) 100 digital οπτικών συστημάτων (καμερών) παρακολούθησης ασθενών. Μέσω αυτών των συστημάτων, οι επαγγελματίες υγείας  θα μπορούν να παρακολουθούν εξ αποστάσεως την πορεία των ασθενών.

 Και ασφαλιστικές προσφορές

Επιπροσθέτως, η Anytime Κύπρου, ακολουθώντας τη γραμμή της INTERAMERICAN και της Anytime στην Ελλάδα για εμφαντική υποστήριξη των ασφαλισμένων κατά την παρούσα συγκυρία, αναλαμβάνει για το κυπριακό κοινό και προϊοντικές πρωτοβουλίες. Η εταιρεία έχει, ήδη, ανακοινώσει ένα ειδικό ασφαλιστικό πακέτο τετράμηνης διάρκειας, που προσφέρεται σε προνομιακή τιμή. Με τη συγκεκριμένη εκπτωτική ενέργεια η Anytime Κύπρου στοχεύει στη στήριξη όλων αυτών που έχουν περιορίσει σημαντικά τις εκτός σπιτιού μετακινήσεις τους και τη χρήση αυτοκινήτου.

Ακόμη, ευθυγραμμισμένη με τα σχετικά υπουργικά διατάγματα και τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, η Anytime Κύπρου έχει εδώ και καιρό εντάξει στην επικοινωνία της προς τους πελάτες της το μήνυμα ευθύνης για παραμονή στο σπίτι, προκειμένου να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς. Μάλιστα, η εταιρεία το υπογραμμίζει παρέχοντας 25% έκπτωση στα προγράμματα ασφάλειας κατοικίας στην Κύπρο, με τη δυνατότητα εξόφλησης του συμβολαίου τους σε τέσσερεις τριμηνιαίες δόσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*