Γιάννης Κλεώπας

Kleopas Alliott Business Consultants, 30 χρόνια στην Ελλάδα

30 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην Ελληνική αγορά γιορτάζει φέτος η Kleopas Alliott Business Consultants, καθιστώντας την ως μία από τις μακροβιότερες εξειδικευμένες εταιρείες φορολογικών, λογιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών στη χώρα.

Η Kleopas Alliott Business Consultants  με δύο γραφεία στην Αθήνα και το νησί της Μυκόνου, εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων σε τομείς όπως η ενέργεια, ο τουρισμός, τα τρόφιμα και τα ποτά, οι μεταφορές, τα ακίνητα, το λιανικό εμπόριο, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα χρηματοοικονομικά, οι κατασκευές, τα φαρμακευτικά προϊόντα καθώς και ιδιώτες υψηλών αναγκών.

Ο Ιδρυτής της εταιρείας Γιάννης Κλεώπας μετά από ένα σύντομο πέρασμα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία από την αγορά ως στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων,  ίδρυσε την Kleopas Alliott Business Consultants, η οποία βρήκε αμέσως ανταπόκριση από την ελληνική αγορά. Στις αρχές της δεκαετίας του ‘90 η επιτυχημένη του πορεία στην Ελλάδα φέρνει και τη συνεργασία με το Βρετανικό όμιλο Alliott Group.

Η πετυχημένη πορεία της Kleopas Alliott Business Consultants  και η επιθυμία του για παροχή απόλυτα εξειδικευμένων υπηρεσιών τον οδηγεί στην ίδρυση της  Kleopas Payroll Services το 2007 εκπροσωπώντας στην ελληνική αγορά παγκόσμιους ομίλους παροχής υπηρεσιών Μισθοδοσίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού. Το 2014 έχοντας εφαλτήριο  τη  μοναδική γνώση και τεχνογνωσία σε νέες αγορές με σημαντικές προοπτικές και η ανάγκη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών με βάση τον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρίας, ιδρύει στην Ρουμανία την Kleopas Business Services με έδρα το Βουκουρέστι.

Υπήρξε επί 15 χρόνια μέλος του Δ.Σ. του ομίλου Alliott Group, διατελώντας μεταξύ άλλων πρόεδρος για την περιφέρεια Ευρώπης, Μέσης Ανατολής κι Αφρικής καθώς και παγκόσμιος Αντιπρόεδρος. Ο επαγγελματισμός, η ελληνική ιδιοσυγκρασία, η εμπιστοσύνη, η υπευθυνότητα  και η επιχειρηματική διορατικότητά του, αποτέλεσαν τα κριτήρια στα οποία στηρίχθηκε η πρόταση, από το ΔΣ  του  Alliott Group, να αναλάβει την παγκόσμια Προεδρία για 4 συνεχόμενα χρόνια.

Στόχος όλων των δραστηριοτήτων παραμένει η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, οι οποίες διασφαλίζουν με σταθερότητα, ακρίβεια και συνέπεια τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων και την πλήρη συμμόρφωση με τις θεσμικές υποχρεώσεις τους.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*