Ποιες ασφαλιστικές βρίσκονται στη λίστα των “Best Workplaces Hellas”

Για ακόμη μία χρονιά φέτος, το Great Place to Work® Hellas συμπεριέλαβε στη λίστα του για τις επιχειρήσεις με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον ασφαλιστικές εταιρείες που ξεχώρισε, με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2020.

Στον συγκεκριμένο κατάλογο συμπεριλαμβάνονται οι AXA Ασφαλιστική (στην κατηγορία εταιρειών που απασχολούν άνω των 250 εργαζομένων), Groupama Ασφαλιστική (στην κατηγορία εταιρειών που απασχολούν άνω των 250 εργαζομένων) και Euler Hermes Greece Ασφάλισης Πιστώσεων και άλλων Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (στην κατηγορία εταιρειών που απασχολούν από 50-250 εργαζομένους).

Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 53 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες απασχολούν περισσότερους από 29.600 εργαζόμενους.

Στην έρευνα Best Workplaces 2020, η οποία διεξήχθη για 18η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Η έρευνα η οποία διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια, στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.

Δείτε εδώ όλη τη λίστα

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*