Ο ΣΕΣΑΕ δίπλα στους ανθρώπους του περιοδικού «Σχεδία»

Τα μέλη του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. με ιδιαίτερη ευαισθησία παρακολουθούν και βιώνουν, όπως όλοι, τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού. Η τραγική αυτή πρόκληση, που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη, έχει αναδείξειπολλέςφωτεινές πτυχές της ζωής, για τις οποίες η ανθρωπότητα μπορεί να είναι περήφανη. Όσοι εργάζονται με αυταπάρνηση, για να μπορούμε εμείς να έχουμε πρόσβαση σε μια ανεκτή ποιότητα ζωής, δικαίως έχουν αυτή την περίοδο την αναγνώριση που τους αξίζει. Τους ευχαριστούμε για όσα κάνουν.

Παράλληλα, υπάρχουν ομάδες συμπολιτών μας οι οποίες, μακριά από τη δημοσιότητα, αντιμετώπιζαν πολλές δυσκολίες και πριν την κρίση. Οι συνθήκες που βιώνουν σήμερα έχουν επιδεινωθεί σε επικίνδυνο βαθμό. Οι άνθρωποι μιας από αυτές τις ομάδες, οι πωλητές του περιοδικού «Σχεδία», δεν μπορούν να συνεχίσουν την εργασία τους όσο διαρκούν τα μέτρα περιορισμού μετακινήσεων. Έχουν λοιπόν στερηθεί τη μοναδική πηγή εισοδήματος που είχαν, αλλά και τη διέξοδο  κοινωνικής ένταξης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Σ.Α.Ε., αποφάσισε να συμβάλει στην προσπάθεια της ΜΚΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ και να σταθεί δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, προσφέροντας το ποσόν των 5.000 € στηρίζοντας σχετικές δράσεις.

Με αυτό τον τρόπο, τα μέλη και οι χορηγοί του Συνδέσμου συμβάλουν στην αντιμετώπιση της μεγάλης δυσκολίας που πρόσθεσε η πανδημία στη δύσκολη καθημερινότητα μιας ομάδα ανθρώπων που ζουν δίπλα μας.

Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*