Ε.Ε.Α. και Κοινωνικοί Εταίροι για το σήμερα και το αύριο της επιχειρηματικότητας

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει μία σημαντική online συζήτηση με στόχο την καλύτερη ενημέρωση επιχειρήσεων και επαγγελματιών και την κατάθεση προτάσεων προς την Πολιτεία που θα ενισχύσουν την προσπάθεια επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας.

Αύριο Τετάρτη 22/4/2020, στις 15:00, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. και τρεις Πρόεδροι κοινωνικών εταίρων συζητούν μέσω webinar για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά, για τις δράσεις που πρέπει να ληφθούν άμεσα προκειμένου να στηριχθούν επιχειρήσεις και εργαζόμενοι και για τους κινδύνους που φέρνει για την οικονομία η «μετά-κορονοϊό» εποχή.

Ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ.Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ κ. Γιάννης Παναγόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, θα καταθέσουν τις απόψεις τους για την «επόμενη μέρα» και κυρίως για τα προβλήματα που θα προκύψουν εξαιτίας των οικονομικών συνεπειών του κορονοϊού, θα προτείνουν δράσεις για την στήριξη της επιχειρηματικότητας, επαγγελματιών και εργαζομένων όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα και θα εστιάσουν στην επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα θα υπάρχει και η δυνατότητα απαντήσεων σε ερωτήματα που θα θέσουν θεατές.

Την συζήτηση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Νίκος Υποφάντης και Πάνος Τουμάσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*