Σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας και άμεσες καταβολές αποζημιώσεων από τη MINETTA

Σχέδιο Επιχειρησιακής Συνέχειας με σύμμαχο την τεχνολογία έχει καταρτήσει και εφαρμόζει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, η οποία δεσμεύεται για άμεση καταβολή αποζημιώσεων στους δικαιούχους πελάτες της.

Η ασφαλιστική ενημερώνει ότι διαχειριζεται τον φάκελο αποζημίωσης με απλές διαδικασίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

“Μένουμε Σπίτι. Στην ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική όμως δεν σταματάμε να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας μέσω τηλεργασίας, έχοντας προχωρήσει έγκαιρα στις απαραίτητες ενέργειες βάσει του Σχεδίου Επιχειρησιακής Συνέχειας”, επισημαίνει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει:

Συγκεκριμένα, σε ότι αφορά στην άμεση καταβολή αποζημιώσεων – η οποία αποτελεί διαρκή προτεραιότητα μας, ακόμα και υπό  αυτές τις δύσκολες συνθήκες – διαχειριζόμαστε το φάκελο αποζημίωσης με απλές διαδικασίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η Εταιρεία αναλαμβάνει το κόστος αποστολής των πρωτότυπων παραστατικών μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών (η ύπαρξης αυτών σε πρωτότυπο αποτελεί φορολογική υποχρέωση) για λογαριασμό του παθόντα, πελάτη ή/και τρίτου, ώστε να προβούμε άμεσα στην κατάθεση της αποζημίωσης στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου.

Συνοπτικά κατά το χρονικό διάστημα από 16/3/2020 έως σήμερα έχουν διακανονιστεί και πληρωθεί πλέον των 1.200 ζημιών, πολλές εκ’ των οποίων αφορούν το τρέχον διάστημα της κρίσης, ενώ το ποσό που καταβλήθηκε στους ασφαλισμένους ξεπέρασε το 1.400.000 ευρώ.

Συνεχίζουμε, με την ίδια ζέση, τόσο τις καθημερινές μας εργασίες, όσο και την υλοποίηση  έργων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους συνεργάτες και τους πελάτες.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Ανάσταση, Υγεία και επιστροφή σύντομα στις καθημερινές μας συνήθειες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*