Δ. Ζορμπάς: Μείωση 1,2% των ασφαλισμένων οχημάτων από την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Για μείωση 1,2% στον στόλο των ασφαλισμένων οχημάτων από την έναρξη της απαγόρευσης της κυκλοφορίας ως και τις 7 Απριλίου κάνει λόγο ο κ. Δημήτρης Ζορμπάς, CEO της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και επικεφαλής στην Επιτροπή για τον Κλάδο Αυτοκινήτου στην ΕΑΕΕ.

Σε ανάρτηση του στο προσωπικό λογαριασμό facebook κάνει λόγο για 6,163.034 οχήματα για την εν λόγω χρονική περίοδο, ενώ σημειώνει πως η μικρή πτώση αφορά ΙΧ και δίκυκλα (μηχανάκια).

Στο μήνυμα του σημειώνει επίσης: «Το σύνολο των ασφαλιστών προσφέρει το καλύτερο εαυτό του για την εξυπηρέτηση των πολιτών καθώς και οι Ασφαλιστικές Εταιρείες που λειτουργούν κατά κύριο λόγο με απομακρυσμένη εργασία. Συνεχίζουμε να ασφαλιζόμαστε στον ασφαλιστή μας. Ακόμα και στην μικρή κυκλοφορία έχουμε ατυχήματα. Η πλειοψηφία του κόσμου δεν αρέσκεται στην ευκαιριακή τιμολόγηση. Στηρίζουμε τους ασφαλιστές και ασφαλιζόμαστε στις Εταιρείες που μας εξυπηρετούν καλυτέρα, μας δίδουν την αποζημίωση όταν χρειαστεί γρήγορα και χωρίς περικοπές, έχουν πιστότητα και διαχρονικότητα στη συμπεριφορά τους».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*