Η ΕΑΕΕ για την εκ περιτροπής εργασία Μ. Πέμπτη/Τρίτη του Πάσχα

Με επιστολή που φέρει την υπογραφή της κας Μαργαρίτας Αντωνάκη προς τις ασφαλιστικές-μέλη της EAEE, παρέχεται ενημέρωση για το ζήτημα της εκ περιτροπής εργασίας για την Μ. Πέμπτη και την Τρίτη του Πάσχα.

Ειδικότερα, παρέχεται αντίγραφο του υπ ́ αριθμ. πρωτ. 7758/08.04.2020 εγγράφου της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Συλλογών Ελλάδος (ΟΑΣΕ), προκειμένου τα μέλη να ενεργήσουν κατά την κρίση τους.

Το έγγραφο του ΟΑΣΕ

Κυρίες / Κύριοι,

όπως έχει καθιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια, έτσι και φέτος, στα πλαίσια των αργιών του Πάσχα παρακαλούμε να ενημερώσετε τις εταιρίες μέλη σας προκειμένου να εφαρμόσουν την εκ περιτροπής αργία για τους υπαλλήλους τους, την Μεγάλη Πέμπτη 16.4.2020 και την Τρίτη του Πάσχα 21.4.2020.

Έτσι, αφενός μεν οι εταιρίες λειτουργούν και τις δύο μέρες, αφετέρου δε οι εργαζόμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν καλύτερα τον χρόνο τους, εκμεταλλευόμενοι την μια από τις ημερομηνίες που δεν θα εργασθούν.

Εναλλακτικά, και αποκλειστικά λόγω της φετινής ιδιαιτερότητας των ημερών προτείνουμε να δοθεί καθολική αργία την Τρίτη 21.04.2020.

Ζητάμε να ενημερώσετε σχετικά τις εταιρίες-μέλη σας το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*