Χρήστος Κώνστας

To NPL Confidential επιχειρεί κάτι πρωτόγνωρο στην Ελλάδα

Ένας νεότευκτος Φοίνικας απλώνει τα φτερά του, μέσα από τις γκρίζες στάχτες που αφήνει στο πέρασμα της η πανδημία. Ένα φρέσκο, μοναδικό στην Ελλάδα, δημοσιογραφικό, ερευνητικό και επιχειρηματικό εγχείρημα χωρίς προηγούμενο.

Το NPL Confidential είναι ένα εργαλείο ιδιωτικής -αποκλειστικά συνδρομητικής- ενημέρωσης, ένας ψηφιακός χώρος συνάντησης για τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται σκληρά –εντός και εκτός συνόρων – ώστε να μετατρέψουν το τεράστιο πρόβλημα των «κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων», σε ευκαιρία ανοικοδόμησης μιας νέας Ελλάδας.

Η τεράστια βιομηχανία των 100 δις Ευρώ «κόκκινα δανείων και υποχρεώσεων» η οποία, δυστυχώς, προσλαμβάνει νέες διαστάσεις μετά την κρίση του CoViD-19, μπορεί και πρέπει να λειτουργήσει ως εφαλτήριο για το νέο μεγάλο άλμα της Ελλάδας, για την οριστική έξοδο από την βαριά πολυετή κρίση.

  • Το NPL Confidential δεν είναι ένα ενημερωτικό portal που απευθύνεται στην ευρύτερη κοινή γνώμη.

Δεν θέλει να χαϊδέψει αυτιά και να κραυγάσει συνθήματα. Προσπαθεί να συνδέσει όλους τους κρίκους μιας μεγάλης αλυσίδας που θα σύρει την Ελληνική οικονομία κι επιχειρηματικότητα στην επιφάνεια από τον βάλτο των κόκκινων δανείων και να την οδηγήσει σ’ ένα νέο απάνεμο και σίγουρο, δημιουργικό λιμάνι.

  • Μικροί και μεγάλοι επενδυτές, διαχειριστές, σύμβουλοι, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, ειδικοί στο real estate και έμπειροι οργανισμοί στην αναζήτηση ευκαιριών κατά τη διάρκεια της κρίσης, στην Ελλάδα και -κυρίως- στο εξωτερικό, θα συναντώνται και θα ενημερώνονται καθημερινά – στην αγγλική γλώσσα – για τις σημαντικότερες εξελίξεις στην νεότευκτη βιομηχανία αξιοποίησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών κάθε είδους και κατηγορίας.

Οι διαχειριστές των funds του εξωτερικού θα πληροφορούνται καθημερινά για την πλήρη και πραγματική διάσταση των οικονομικών εξελίξεων στην Ελλάδα. Οι Έλληνες επαγγελματίες θα μαθαίνουν για τις τεχνικές και μεθόδους που εφαρμόζονται και λειτουργούν αποτελεσματικά στο εξωτερικό.

Η μεγάλη και έμπειρη ερευνητική ομάδα του NPL Confidential θα προσφέρει καθημερινά βήμα ανταλλαγής απόψεων, εμπειριών και ιδεών σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται σ’ αυτή την καινούργια μοναδική ευκαιρία.

  • Ελληνικές και ξένες Τράπεζες, Επενδυτικοί Οργανισμοί και Funds, Δικηγορικά Γραφεία, Νομικοί Σύμβουλοι και Δικηγορικές Εταιρείες, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Λογιστικά Γραφεία, Εταιρίες Τεχνολογίας που δημιουργούν πλατφόρμες Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων, Εταιρείες Real Estate και ΑΕΑΠ, Call Centers και Εισπρακτικές Εταιρείες, Ασφαλιστικοί Οργανισμοί και Servicers.

Όλοι έχουν κάτι να μάθουν και σε κάτι να συνεισφέρουν ώστε να μετατραπεί το δράμα της περασμένης δεκαπενταετίας σε ελπιδοφόρο ξεκίνημα μιας νέας εποχής.

  • Το παρασκήνιο κάθε νομοθετικής παρέμβασης, οι επιπτώσεις κάθε νέας επιχειρηματικής δράσης, οι εμπειρίες του εξωτερικού και οι καινοτομίες κάθε επαγγελματία της συγκεκριμένης αγοράς, θα καταγράφονται συστηματικά, με αξιοπρεπή αποκαλυπτικότητα και σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του καθενός.

Το βουνό των κόκκινων δανείων και ανοιγμάτων που γεννήθηκε στην Ευρώπη της κρίσης και στην Ελλάδα του μνημονιακού λαβύρινθου θα αποκαλύψει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες για τους ανθρώπους που θα διαβάζουν το NPL Confidential, θα συνεισφέρουν με τις ιδέες τους, θα επικοινωνούν με την νέα δυναμική αγορά…

Για τον μήνα Απρίλιο η πρόσβαση στο portal θα είναι δωρεάν. Από τον Μάϊο θα έχουν πρόσβαση μόνο οι συνδρομητές.

Επισκεφθείτε το nplconfidential.com και συνδεθείτε στην επίσημη σελίδα του nplconfidential.com στο LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*