Arag: Παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών προς όλους τους πολίτες κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Οι αυστηροί περιορισμοί στη δημόσια ζωή προκαλούν σε πολλούς συνανθρώπους μας μεγάλη ανασφάλεια. Ο διεθνής Όμιλος Ασφαλειών Νομικής Προστασίας ARAG καταγράφει αισθητή αύξηση όσον αφορά την ανάγκη νομικής υποστήριξης και βοήθειας τις τελευταίες δύο εβδομάδες. 

Στο επίκεντρο βρίσκονται εργασιακά θέματα.

Επίσης αρκετοί πολίτες προβληματίζονται σχετικά με ακυρώσεις προγραμματισμένων ταξιδιών όπως επίσης και σχετικά με τις έννομες συνέπειες σε περίπτωση μη τήρησης της καραντίνας. Λόγω των εξελίξεων αυτών ο Όμιλος ARAG αποφάσισε, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, να προσφέρει στη Γερμανία δωρεάν νομικές υπηρεσίες όχι μόνο στους πελάτες του αλλά ευρύτερα και σε όσους τις έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ό Πρόεδρος του Δ.Σ. της ARAG SE, Dr. Dr. Fassbender: “H επιδημία του κορονοϊου (COVID-19) αποτελεί μία έκτακτη κατάσταση ανάγκης. Ως Ασφαλιστές Νομικής Προστασίας βοηθάμε να απαντηθούν άμεσα και έγκυρα επείγοντα νομικά ερωτήματα που προκύπτουν λόγω της επιδημίας για πελάτες και για μη πελάτες. Το κόστος αυτού του εγχειρήματος το αναλαμβάνει η ARAG. Αφορούν κυρίως εργασιακά προβλήματα, δικαιώματα ταξιδιών, μετακίνησης και προστασίας των πολιτών εν γένει. Με αυτόν τον τρόπο εφαρμόζουμε στην πράξη την ιδρυτική ιδέα και μάλιστα εν καιρώ κρίσης.”

Σε απόλυτη αρμονία και σύμπλευσή με τον Όμιλο, η ARAG HELLAS υιοθετεί πλήρως την παραπάνω στρατηγική και θα παρέχει σύντομα δια των εξειδικευμένων Δικηγόρων του δικτύου της, δωρεάν νομικές συμβουλές όχι μόνο στους ασφαλισμένους όπως κάνει μέχρι τώρα αλλά και ευρύτερα σε όσους τις έχουν ανάγκη, ασφαλισμένους και μη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*