Εθνική Ασφαλιστική: Μήνυμα στήριξης Κωνσταντά σε εργαζόμενους και δίκτυο

Δίπλα σε εργαζόμενους και δίκτυο συνεργατών συνεχίζει να είναι η διοίκηση και η Διεύθυνση Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του νέου κορονοϊού με άγνωστες συνέπειες, όχι μόνο στην ελληνική επικράτεια αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, η Εθνική Ασφαλιστική έδρασε άμεσα και επέδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά σε όλους τους τομείς.

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Σταύρος Κωνσταντάς, με σχετική επιστολή προς τους συνεργάτες.

Πιο αναλυτικά, όπως σημειώνει:

Δημιουργήθηκε ομάδα διαχείρισης κρίσης, η οποία συνεδριάζει καθημερινά, αποφασίζει και οργανώνει τον νέο τρόπο λειτουργία της:

α) από τα κεντρικά γραφεία

β) την εξ αποστάσεως εργασία των υπαλλήλων της, ενώ επιπλέον

 γ) είναι σε ετοιμότητα το κτίριο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης ώστε σε περίπτωση ανάγκης, η Εταιρία να μπορεί να λειτουργήσει εκεί.

Παράλληλα η εταιρεία προέβη στην αγορά σημαντικού αριθμού laptop για την εξ αποστάσεως εργασία, έτσι ώστε να μη χαθεί καμία παραγωγική ημέρα εξυπηρέτησης των συνεργατών. Εξ αρχής, τέθηκε σε απόλυτη προτεραιότητα η υγεία των εργαζόμενων και των συνεργατών της.

Όπως σημειώνει επίσης ο κ. Κωνσταντάς: Ως εκ τούτου, και είμαστε πραγματικά ευτυχείς, στην Εταιρία όλο το αυτό το διάστημα δεν είχαμε κανένα κρούσμα, κάτι που σημαίνει ότι λειτουργήσαμε έγκαιρα και τα μέτρα που πήραμε είχαν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Τα στοιχεία, τα οποία έως σήμερα έχουμε στην διάθεσή μας, δείχνουν ότι η Εταιρία, στο σύνολό της, ανταποκρίνεται πολύ καλά στην υποστήριξη των Δικτύων της. Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, όπου η πανδημία του κορωνοϊού εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο και πιο πολύ στις γειτονικές μας χώρες, είμαστε δίπλα σας με τόλμη, αποφασιστικότητα αλλά κυρίως με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό για να σας δώσουμε την δύναμη αλλά και εργαλεία για να συνεχίσετε το δύσκολο έργο σας”.

Καταλήγοντας στο μήνυμα του προς εργαζόμενους και δίκτυο:Να είστε σίγουροι ότι, η Διεύθυνση Πωλήσεων και η Διοίκηση της Εταιρίας θα επεξεργαστούν όλα τα απαραίτητα σενάρια και θα δουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον -όπως άλλωστε πάντα- τα θέματα που σας απασχολούν μα και όλα όσα επιπλέον θα επιφέρει η πρωτοφανής αυτή κατάσταση, πάντα βέβαια σε ευθυγράμμιση με τις στρατηγικές επιλογές που εκπορεύονται από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρίας. Τέλος, τις προηγούμενες ημέρες η Εθνική Ασφαλιστική δεν έμεινε μόνο σε λόγια συμπαράστασης. Προχώρησε, πως όλοι γνωρίζετε δια μέσου του Δελτίου Τύπου, σε αγορά υγειονομικού υλικού όπως και σε αγορά monitors για τις ΜΕΘ προκειμένου να συνδράμει, όπως κάνει πάντα, στην κοινωνία, στους συνανθρώπους μας, στους ασφαλισμένους μας. Σας εύχομαι να έχετε Υγεία εσείς και οι οικογένειες σας. Καλή Δύναμη, με Υπομονή και Αισιοδοξία”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*