Έκτακτη ενημέρωση από την Generali: Μέχρι πότε παρατείνεται η λειτουργία εξ αποστάσεως

Την παράταση της εξ αποστάσεως εργασίας έως 30 Απριλίου ανακοίνωσε η Generali Hellas.

Τα γραφεία της εταιρείας θα παραμείνουν κλειστά στο κοινό για το διάστημα αυτό.

Η απόφαση αυτή λαμβάνεται συνεκτιμώντας την πορεία εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, τα κυβερνητικά μέτρα για την προστασία των πολιτών και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους, τους συνεργάτες μας και τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

“Κατανοώντας την αγωνία και την καθημερινή προσπάθειά σας για τη ομαλή συνέχιση των εργασιών σας, συνεχίζουμε από πλευράς μας να διασφαλίζουμε όλα τα απαραίτητα μέσα, για την αποτελεσματική σας λειτουργία. Έτσι, σας ενημερώνουμε ότι:

  • Οι εργαζόμενοί μας και το Κέντρο Εξυπηρέτησης της Generali συνεχίζουν να βρίσκονται στη διάθεσή σας και να εργάζονται κανονικά για τη διεκπεραίωση των αιτημάτων σας και όλων των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη.
  • Όλα τα  ψηφιακά εργαλεία και οι υπηρεσίες μας συνεχίζουν να διασφαλίζουν την εξ’ αποστάσεως ταχύτατη εξυπηρέτηση σας. Οι ψηφιακές πλατφόρμες του One View και το My Generali βρίσκονται στη διάθεσή σας και στη διάθεση των πελατών, παρέχοντας τη δυνατότητα τόσο για ψηφιακή αποστολή αιτημάτων, όσο και για την υποβολή δικαιολογητικών και την εύκολη πρόσβαση στα ψηφιακά ασφαλιστικά έγγραφα. Στη διάθεσή σας βρίσκεται και η υπηρεσία e-policy, με τη δυνατότητα αποστολής αίτησης, έκδοσης, παράδοσης και υπογραφής του e-ασφαλιστηρίου, εξολοκλήρου ψηφιακά.
  • Η ομάδα Πωλήσεών μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό βρίσκεται πάντα δίπλα σας και μπορεί να σας παρέχει οποιαδήποτε καθοδήγηση στην αξιοποίηση των παραπάνω ψηφιακών δυνατοτήτων.
  • Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και οι πληρωμές συνεχίζουν να πραγματοποιούνται κανονικά.

Οι μετακινήσεις και η φυσική μας παρουσία περιορίζονται, όχι όμως και το επίπεδο των υπηρεσιών μας και το αίσθημα ασφάλειας που θέλουμε να νιώθουν οι Συνεργάτες και οι ασφαλισμένοι μας. Παίρνουμε μέτρα για τη διευκόλυνση και την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους. Αξιοποιούμε τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα επικοινωνίας και παραμένουμε δίπλα σε όσους μας εμπιστεύονται την ασφάλειά τους.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη στήριξη και συνεργασία σας. Μαζί εργαζόμαστε για ένα κοινό σκοπό, που δεν είναι άλλος από το να ανταποκριθούμε στην βασική αποστολή της Ασφάλισης: να παρέχει προστασία ακόμη κι απέναντι στον πιο απρόβλεπτο παράγοντα.

Μένουμε Σπίτι. Μένουμε συνδεδεμένοι. Παραμένουμε δίπλα στους ασφαλισμένους μας”αναφέρει η Generali στη σχετική της ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*