κτίριο KPMG

Η KPMG προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες επιλογής στελεχών για θέσεις που προκύπτουν από τον COVID-19

Για ακόμη μια φορά η KPMG ανταποκρινόμενη στη συγκυρία και στις προκλήσεις που διατρέχουν οι επιχειρήσεις από την πανδημία του κορονοϊού, προβαίνει σε μια δράση κοινωνικής υπευθυνότητας προς το ελληνικό επιχειρείν. Συγκεκριμένα, η ομάδα επιλογής στελεχών της εταιρείας προσφέρει χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση την τοποθέτηση επαγγελματιώνγια όλες τις θέσεις, οι οποίες προκύπτουν από τις έκτακτες ανάγκες των εταιρειών και συνδέονται με την επάνδρωσή τουςγια τη διαχείριση της πανδημίας.

Με αφορμή την πρωτοβουλία αυτή, η Πέγκυ Βελλιώτου, Γενική Διευθύντρια της KPMG δήλωσε «Η ελάχιστη προσφορά μας στο πλαίσιο αυτό είναι η υποστήριξη των επιχειρήσεων σε μια τέτοια αναπάντεχη πρόκληση. Οι άνθρωποί μας με πνεύμα αλληλεγγύης και πραγματικού ενδιαφέροντος θέλουν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια για μια ανακούφιση των εταιρειών και των ανθρώπων τους από τις εξελίξεις. Δεσμευόμαστε πως, έχοντας περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην επιλογή και τοποθέτηση στελεχών,θα συνεισφέρουμε με τον αποτελεσματικότερο τρόποκαι με το πιο ανθρώπινο πρόσωπό μας.Είμαστε και εμείς,ως εταιρεία,«υπεύθυνοι πολίτες», είμαστε κοντάσας.»

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται μπορούν να στέλνουν το αίτημα τους στο email Covid19-StaffingNeeds@kpmg.gr, αναγράφοντας τα στοιχεία, ποιες είναι οι ανάγκες πρόσληψης στελεχών και μέσα σε 48 ώρες θα επικοινωνήσουν εξειδικευμένα στελέχη μαζί τους για τα επόμενα βήματα και διαδικασίες. Οιαιτήσεις είναι σε ισχύόσες σταλούν έως και 30 Απριλίου και η κάθε μια περίπτωση αξιολογείται ως προς τη δυνατότητα υλοποίησής τους από την ομάδα επιλογής στελεχών της KPMG.

“Στην KPMG εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία κάνοντας πράξη τις αξίες της εταιρείας μας και συνδράμουμε αντανακλαστικά στις ανάγκες των ανθρώπων και της κοινωνίας” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας “KPMG in Action” της εταιρείας. Πρόσφατο παράδειγμα η έκτακτη δωρεά για την επισκευή και συντήρηση παιδικής χαράς στον πυρόπληκτο Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, αλλά το πρόγραμμα «Εκτός εργασίας. Εντός ευκαιρίας» με το οποίο η KPMG υποστηρίζει άτομα κατά την αναζήτηση θέσης εργασίας κατά τη διάρκεια της οικονομικής ύφεσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*