Νέα συνεργασία στην αγορά: Resolute με Amtrust

Η AmTrust και η Resolute ανακοινώνουν τη στρατηγική συνεργασία τους για την αποτελεσματική διαχείριση του χαρτοφυλακίου εκκρεμών ζημιών του ομίλου στην Ελλάδα, από 1η Απριλίου 2020.

Ο όμιλος AmTrust διαθέτει ισχυρή παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες της Αμερικής της Ευρώπης και της Ασίας, διακρίνεται για την πελατοκεντρική φιλοσοφία του και την υψηλή προτεραιότητα του στη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών, ενώ εστιάζει στην άμεση και άρτια διαχείριση των ζημιών με πρωταρχική δέσμευση στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών σε όλους τους ασφαλισμένους του. Οι αξίες και οι προτεραιότητες  αυτές του ομίλου στην Ελλάδα  διασφαλίζονται με την αδιαμφισβήτητη αξιοπιστία και το κύρος της Resolute.

Η Resolute, κατέχοντας ηγετική θέση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά στον τομέα της διαχείρισης ζημιών, ευχαριστεί την AmTrust για την εμπιστοσύνη της και εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μέσα από  την εξειδικευμένη τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει και την πελατοκεντρική φιλοσοφία της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*