Κaravias Underwriting Agency: Εργασία εξ αποστάσεως, κανονικά οι συναλλαγές

Εξ αποστάσεως εργασία έχει υιοθετήσει από τις 18 Μαρτίου η εταιρεία Κaravias Underwriting Agency, με στόχο την ασφάλεια των εργαζομένων εν μέσω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Παράλληλα, όπως ενημερώνει, η Εταιρεία έχει επενδύσει στις κατάλληλες δομές και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Οι οικονομικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των αποζημιώσεων, των εισπράξεων και της καταβολής των προμηθειών, εξακολουθούν  να λειτουργούν κανονικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στο πλαίσιο της εθνικής προσπάθειας που καταβάλλεται για την αποτροπή της εξάπλωσης του ιού covid-19 και με αίσθημα ατομικής, εταιρικής και  κοινωνικής ευθύνης στην αντιμετώπιση της κρίσιμης αυτής κατάστασης, θα θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι από την Τετάρτη 18/03/2020  και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μας θα εργάζεται με απομακρυσμένη σύνδεση.

Όλο το προσωπικό της εταιρίας και οι τεχνικές μας υπηρεσίες  είναι σε πλήρη ετοιμότητα και επάρκεια με σκοπό να διασφαλίσουμε την ασφαλή, ομαλή και συνεχή λειτουργία όλων των εργασιών σας. Η Εταιρεία μας έχει επενδύσει στις κατάλληλες δομές και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον σκοπό αυτό.

Η εξυπηρέτηση σας, τόσο η ηλεκτρονική όσο και η τηλεφωνική παραμένει πλήρως λειτουργική. Για τη διευκόλυνσή σας παραθέτουμε παρακάτω τα email των κλάδων. Προσωρινά, δεν θα λαμβάνουμε έγγραφα σε φυσική μορφή, αλλά μόνο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Όλες οι οικονομικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των αποζημιώσεων, των εισπράξεων και της καταβολής των προμηθειών, θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά.

Η Εταιρία μας παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία μαζί σας για κάθε νεότερη ενημέρωση.

 Email Επικοινωνίας

frontdesk@gkaravias.gr Γραμματεία, Υποστήριξη Συνεργατών
accounting@gkaravias.gr Λογιστήριο
it-support@gkaravias.gr Τεχνική Υποστήριξη ΙΤ
travel@gkaravias.gr κλ. Ταξιδιωτικής Ασφάλισης
property@gkaravias.gr κλ. Περιουσίας
liability@gkaravias.gr κλ. Αστικής Ευθύνης
brokerspi@gkaravias.gr κλ. Αστικής Ευθύνης Διαμεσολαβητών
art@gkaravias.gr κλ. Έργων Τέχνης
jewellers@gkaravias.gr κλ. Κοσμηματοπωλείων
life@gkaravias.gr κλ. Ζωής & Ατυχημάτων
marine@gkaravias.gr κλ. Ναυτιλίας
aviation@gkaravias.gr κλ. Αεροπλοΐας
special.risks@gkaravias.gr Ειδικοί Κίνδυνοι, Ενέργεια, Πιστώσεις
motor@gkaravias.gr κλ. Αυτοκινήτου
claims@gkaravias.gr Τμήμα διαχείρισης Ζημιών & Απαιτήσεων

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*