Η Metlife καλύπτει τη νοσηλεία λόγω πανδημίας, σε όλα τα συμβόλαια με βάση τους όρους

Η MetLife καλύπτει τη νοσηλεία λόγω πανδημίας σε όλα τα συμβόλαια, ατομικά ή ομαδικά, ανάλογα πάντα με τους όρους κάθε συμβολαίου.

Όπως  αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, έχει λάβει όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού, ενώ ακολουθώντας τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ, εφαρμόζει την εξ αποστάσεως εργασία για τους εργαζομένους της. Παράλληλα, συνεχίζει να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους της τηλεφωνικά και με τη χρήση των ψηφιακών της μέσων.

Αναφορικά με τις ασφαλιστικές καλύψεις των ασφαλισμένων μας, η εταιρεία ενημερώνει ότι όλα τα συμβόλαια, ατομικά ή ομαδικά, καλύπτουν την πανδημία, ανάλογα πάντα με τους όρους κάθε συμβολαίου. Βασικές καλύψεις:

«1. Βάσει των όρων του ασφαλιστηρίου συμβολαίου τους, παρέχεται κάλυψη εξόδων νοσοκομειακής περίθαλψης ή/ και επίδομα νοσοκομειακής περίθαλψης σε περίπτωση νοσηλείας σε δημόσιο ή ιδιωτικό νοσοκομείο. Μέχρι αυτή τη στιγμή, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ, νοσοκομεία αναφοράς για τους ασθενείς με κορονοϊό, αποτελούν μόνο συγκεκριμένα δημόσια νοσοκομεία. Στην περίπτωση που οι αρμόδιοι φορείς, δώσουν οδηγίες να χρησιμοποιηθούν και ιδιωτικά νοσοκομεία, τότε η εταιρεία μας καλύπτει το κόστος για τη νοσηλεία σε αυτά και θα αποζημιωθείτε από το ασφαλιστήριό σας, σύμφωνα με τους όρους.

2. Σε περίπτωση νοσηλείας καλύπτεται η εξέταση για τον έλεγχο του κορονοϊού, εφόσον κρίνεται ιατρικώς επιβεβλημένο.

3. Σε περίπτωση ενεργοποίησης της κάλυψης ασφάλειας ζωής, αποζημιώνονται οι δικαιούχοι, σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου.

Ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις καλύψεις τους, καθώς και για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίσουν για την αντιμετώπιση του COVID-19.

https://www.metlife.gr/customer-support/coronavirus-information/

Ο γενικός διευθυντής MetLife Eλλάδας και Κύπρου Κυριάκος Αποστολίδης, δήλωσε: «Ζούμε μία κατάσταση πρωτόγνωρη και απρόβλεπτη σε όλον τον κόσμο, μία παγκόσμια κρίση της δημόσιας υγείας. Η ανησυχία στην παρούσα κατάσταση είναι λογική, η κατάσταση στη χώρα μας είναι δύσκολη, αλλά μέχρι στιγμής ελεγχόμενη. Σε αυτήν τη συγκυρία πρέπει όλοι να φερθούμε με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους ασφαλισμένους μας, οι οποίοι τώρα μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ, ότι είμαστε δίπλα τους και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να περάσει όσο τον δυνατόν ανώδυνα αυτή η δοκιμασία. Προτεραιότητά και μόνη έννοια τους θα πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή να παραμείνουν υγιείς και να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους. Αυτή είναι και η δική μας προτεραιότητα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*