Έτοιμη επιχειρησιακά η HDI έναντι του κορωνοϊού

Άμεσες ήταν οι ενέργειες της HDI στο πλαίσιο των προσπαθειών για την προφύλαξη και αντιμετώπιση των συνεπειών από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

Με δεδομένη την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει ολόκληρος ο πλανήτης από την εξάπλωση του κορονοϊού (COVID-19) και λαμβάνοντας υπόψη τις παρούσες συνθήκες όπως αυτές διαμορφώνονται, σας πληροφορούμε ότι η εταιρεία μας συμμορφώνεται με τις οδηγίες και τα μέτρα προστασίας και πρόληψης που σχεδιάστηκαν και ανακοινώθηκαν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.).

Με πρωταρχικό στόχο την προστασία της υγείας των εργαζομένων, των συνεργατών, των πελατών μας και των οικογενειών τους αλλά και την συνέχιση των εργασιών και της επικοινωνίας μας, προβήκαμε στις ακόλουθες ενέργειες :

– Υιοθετήσαμε την πολιτική της τηλεργασίας για το σύνολο των εργαζομένων μας. Αυτό δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο τη ροή των εργασιών και εν γένει την καθημερινότητά μας. 

– Έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε η επικοινωνία μαζί σας να συνεχιστεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σταθερής / κινητής τηλεφωνίας. Τόσο τα σταθερά τηλέφωνα εργασίας όσο και τα κινητά των συναδέλφων αναγράφονται στην ηλεκτρονική τους υπογραφή. Προς διευκόλυνσή σας, επισυνάπτεται λίστα με τα e-mails, τα σταθερά και τα κινητά τηλέφωνα των επικεφαλής Κλάδων και Τμημάτων.

–  Σε περίπτωση που απαιτείται και άλλη μορφή επικοινωνίας (π.χ. video call, conference call) καθώς και τα γραφεία μας είναι κλειστά, μπορούμε να την προγραμματίσουμε με προγενέστερη ενημέρωση. 

– Για την αποστολή έντυπης αλληλογραφίας, παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για να προγραμματίζουμε την παραλαβή της. 

– Τέλος, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι έχει δημιουργηθεί μια ομάδα διαχείρισης κρίσης σύμφωνα με το πλάνο επιχειρησιακής συνέχειας του Ομίλου μας, έτοιμη να αντιδράσει σε όποια νεότερη εξέλιξη υπάρξει και έχοντας πρωταρχικό της μέλημα την απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας.

“Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, όπως πάντα. Ευχόμαστε πάνω απ΄ όλα υγεία σε εσάς και στους οικείους σας”, σημειώνει στο μήνυμα της η HDI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*