Interasco: Καμία αναπροσαρμογή στα ανανεωτήρια συμβόλαια Υγείας

«Παγώνει» με απόφαση της διοίκησης της Ιnterasco οποιαδήποτε αναπροσαρμογή στα ανανεωτήρια ασφαλιστήρια συμβόλαια Υγείας, ως μέτρο στήριξης των πελατών της.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση αποφασίστηκε η «ανανέωση όλων των ασφαλιστηρίων συμβολαίων των πελατών μας στον Κλάδο Υγείας, μηνός Απριλίου, Μάϊου και Ιουνίου 2020 και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, με το ίδιο ακριβώς κόστος της προηγούμενης ετήσιας διάρκειας τους».

Αναλυτικά:

Αγαπητοί Συνεργάτες,

Για την Interasco και τους ανθρώπους της, πελάτες και συνεργάτες, αποτελεί πρωταρχικό μέλημα μέσα από κάθε δράση και διαδικασία, η έμπρακτη απόδειξη της υπεύθυνης λειτουργίας της.

Φροντίζουμε να διασφαλίζουμε την ακεραιότητα, διαφάνεια, αξιοπιστία και σεβασμό προς όλους τους συναλλασσόμενους με την Εταιρία μας.

Έτσι, με γνώμονα την υπεύθυνη πολιτική μας και την ανθρώπινη ευαισθησία μας, αποφασίσαμε την ανανέωση όλων των ασφαλιστηρίων συμβολαίων των πελατών μας στον Κλάδο Υγείας, μηνός Απριλίου, Μάϊου και Ιουνίου 2020 και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, με το ίδιο ακριβώς κόστος της προηγούμενης ετήσιας διάρκειας τους.

Πιο αναλυτικά, στα συγκεκριμένα ανανεωτήρια ασφαλιστήρια συμβόλαια δεν θα εφαρμοστεί καμία αναπροσαρμογή, ούτε η καθιερωμένη που αφορά στην ηλικιακή μεταβολή του ασφαλισμένου.

Η Interasco είναι μια ασφαλιστική εταιρεία που αποτελεί οργανικό και ενεργό μέλος του κοινωνικού συνόλου. Ιδιαίτερα δε κάτω από τις σημερινές κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, οι πελάτες αναμένουν πρωτοβουλίες βάσει αρχών σεβασμού του ανθρώπου και βελτίωσης της ευημερίας.

Τα ανανεωτήρια ασφαλιστήρια συμβόλαια Απριλίου 2020, με τα νέα διαμορφωμένα ασφάλιστρα βρίσκονται αναρτημένα στο MyInterasco, οι δε πελάτες μας θα ενημερωθούν με επιστολή που θα ακολουθεί το κάθε συμβόλαιό τους.

Η Interasco με σύμμαχο όλους Εσάς διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να αποδεικνύει με πράξεις, τη στήριξή της όπου οι εξελίξεις το απαιτούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*