Ανακοινώθηκαν οι δικαιούχοι απαιτήσεων από ασφαλίσεις κατά ζημιών για την Γ.Η ΣΚΟΥΡΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τράπεζα της Ελλάδας κατά την οποία γίνονται γνωστοί οι δικαιούχοι απαιτήσεων από ασφαλίσεις κατά ζημιών αναφορικά με την «Γ.Η ΣΚΟΥΡΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α υπό ασφαλιστική εκκαθάριση»

Σύμφωνα με την ΤτΕ

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 248 παρ. 8 του νόμου 4364/2016, καταρτίστηκε, υποβλήθηκε και αναρτήθηκε, την Πέμπτη, 19.3.2020, στην ιστοσελίδα της Εποπτικής Αρχής (https://liquidationportfolios.bankofgreece.gr/skourtis) η Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφαλίσεις κατά Ζημιών (εξαιρουμένου του Κλάδου Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης από Χερσαία Αυτοκίνητα Οχήματα) για την εταιρεία με την επωνυμία «Γ.Η ΣΚΟΥΡΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α υπό ασφαλιστική εκκαθάριση».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση των στοιχείων της επαληθευμένης απαίτησής τους με βάση τα καθορισμένα κριτήρια αναζήτησης.

Αντιρρήσεις κατά της πιο πάνω κατάστασης ασκούνται με ανακοπή στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εντός εξήντα (60) ημερών από την ανάρτηση και εκδικάζονται κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, σύμφωνα με το αρ. 248 παρ. 8 του νόμου 4364/2016.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις επί της Κατάστασης Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφαλίσεις κατά Ζημιών, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να απευθύνονται στην υπό ασφαλιστική εκκαθάριση εταιρεία  «Γ.Η ΣΚΟΥΡΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α» (Παπαστράτου 51 – 53 & Δερβενακίων, Πειραιάς, ΤΚ 18545 – 3ος όροφος) στο τηλέφωνο 210-3310714 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση skourtis.ekka@gmail.com, και όχι στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*